LAZIĆEV OTMIČAR VEĆ POKUŠAO DA UBIJE ČOVEKA: Osuđen na 7 godina zatvora - mačetom i satarom nasrnuo na muškarca, isekao ga 100 puta!

Autor:

Hronika

07.04.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je običaj da postrojava decu u školi i maltretira ih od malih nogu, a i njegovi roditelji su bili hapšeni zbog otmice!

LAZIĆEV OTMIČAR VEĆ POKUŠAO DA UBIJE ČOVEKA: Osuđen na 7 godina zatvora - mačetom i satarom nasrnuo na muškarca, isekao ga 100 puta!

Foto: shutterstock, Facebook

Uahpšeni otmičari Aleksandra Lazića

Miloš S. (23) koji je juče uhapšen za otmicu i mučenje Aleksandra Lazića, odranije je poznat policiji. Naime, on je 2018. godine satarom udarao po glavi i rukama Aleksandra T. (30), zbog čega je prošle godine u maju osuđen na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubistva.  

- Napad na nesrećnog Todorovića dogodio se u Teslinoj ulici u noći između 3. i 4. februara 2018. godine, kada je Aleksandar brutalno pretučen u blizini svoje kuće. Njemu je tada Miloš S., mačetama i satarama naneo više od 100 posekotina po glavi i telu - naveo je izvor iz istrage.

Ubrzo nakon toga, napadač je uhapšen, a kako je navela majka Aleksandra T., sumnja se da Miloš nije bio sam.

- Dete su mi pretukli na sto metara od kuće. Čula sam da je samo jedan od napadača uhapšen, a bilo ih je više sigurno. Tamo se omladina okuplja, Aleksandar je bio s prijateljima i kad su se razišli, sat i po posle ponoći, krenuo je kući. Nedaleko od kućnog praga neki mladići su mu preprečili put i brutalno ga pretukli. Srećom, uspeo je da dođe do kuće i s vrata rekao: "Tata, razbili su mi glavu, vozi me kod lekara“ - ispričala je 2018. godine nesrećna majka.

Inače, Miloš S. je navodno u Višnjičkoj banji, u kojoj živi sa roditeljima, poznat kao nasilnik:

- Imao je običaj da postrojava decu u školi i maltretira ih od malih nogu. Njegovi roditelji su bili hapšeni zbog otmice supruge vlasnika jedne firme. Majka je 2016. godine oslobođena optužbi da je učestvovala u kidnapovanju, dok je otac osuđen na četiri godine zatvora.

Podsetimo, Miloš S. trenutno se nalazi u pritvoru zbog otmice Aleksandra Lazića kojem se svaki trag gubi 3. decembra prošle godine, kada se nije vratio iz dozvoljenje šetnje s obzirom na to da je imao nanogicu. Osim njega, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu i protiv Marka Z. (27) i Alekse A. (24) koji su zajedno sa njim učestovali u otmici.

Foto: Facebook

 

 

Sa dva automobila marke “BMW” i “opel astra” osumnjičeni su došli ispred Lazićeve kuće u Borči i sačekali ga da naiđe, s obzirom da je on svakodnevno od 14 do 15 časova izlazio u dozvoljenu šetnju, jer je bio na meri zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Potom su ga silom ubacili u vozilo "opel astra" i odvezli na nepoznatu lokaciju u pravcu nasipa reke Dunav u Кrnjači, gde ih je sačekalo više NN lica. Tu su A.L. tukli, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde je i dalje zadržan. Njegov nestanak je prijavljen 5. decembra.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading