PROMENE U ZDRAVSTVENOM STANJU DEVOJKE KOJU JE OTAC HTEO DA UBIJE U GROCKOJ: Evo šta je rekla majci kad je shvatila šta se dogodilo!

Autor:

Hronika

05.04.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća koju je izazvao devojčin otac dogodila se 21. marta u centru naselja, na uglu Beogradske i Narodnog fronta u Dražnju.

PROMENE U ZDRAVSTVENOM STANJU DEVOJKE KOJU JE OTAC HTEO DA UBIJE U GROCKOJ: Evo šta je rekla majci kad je shvatila šta se dogodilo!

Foto: ST/Nikola Mutić

Mesto udesa u Dražnju u Grockoj

Devojka (18) koju je otac Vladan M. pokušao da ubije pre dve nedelje u gročanskom naselju Dražanj, tako što se zakucao automobilom u banderu prilikom čega je on nastradao, oporavlja se i juče je prvi put stala na noge u bolnici i šetala.

Deda mlade devojke, otac njene majke, ispričao je da se ona oporavlja.

- Ona je dobro, hvala Bogu. I dalje je u bolnici, ali povrede prolaze. Juče je prvi put ustala i šetala. Samo majka može da uđe da je vidi i to na kratko. Pitala je za oca, vratilo joj se sećanje i rekla je mojoj ćerki: „Mama, on je mene pokušao da ubije. Šta ćemo sad?“, a ona joj je odgovorila: „Ne brini ništa, on je u drugoj bolnici, ići će u zatvor“ - rekao je deda devojke, prenosi Kurir.

Otac Vladanove bivše supruge M.M., rekao je ranije da se Vladan na krvavi pir odlučio da bi se osvetio bivšoj ženi jer ga je ostavila u januaru, a tačno dva meseca je najavljivao ubistvo i ćerke i supruge, pa je nedavno i kupio dva grobna mesta za sebe i ćerku.

Nadzorna kamera jedne prodavnice u Dražnju snimila je u ponedeljak stravičan trenutak kada se Vladanov fiat zakucao u banderu bez kočenja. Prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt oca, a njegovu ćerku zbrinula u Urgentnom centru sa teškim povredama.

Deka je nakon što je Vladan pokušao da ubije njegovu unuku rekao za Republiku kako je njegov bivši zet kobnog dana imao dva plana za ubistvo ćerke N.M.

- Isplanirao je da mi ubije unuku u kolima, ali prvo je morao da se reši njene drugarice. Ona je bila sa njima u kolima, pa su je dovezli do njihove kuće i Vladan joj rekao da ostane u kući i da se oni brzo vraćaju. Onda joj je unuka rekla da krene sa njima, ali je on tada potegao nož i rekao joj da izađe iz auta. Tim nožem je isplanirao da ubije dete, ako ne uspe u kolima. Ali da je išao ka toj banderi u punoj brzini i da se nije predomislio... pa što nije išao da ubije samo sebe, pusti dete. Čekali su da je dobiju šest godina i on hteo da je ubije - priča naš sagovornik.

M.R. navodi da je celo selo znalo koliko je Vladan bio agresivan i nasilan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading