PRINCIPI OTELI KIĆINOG PRIJATELJA?! Mučili ga više od 10 dana na nasipu, gubi mu se trag pre četiri meseca!

Autor:

Hronika

07.04.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za otmicu Aleksandra Lazića optuženi su Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) i oni se nalaze u pritvoru.

PRINCIPI OTELI KIĆINOG PRIJATELJA?! Mučili ga više od 10 dana na nasipu, gubi mu se trag pre četiri meseca!

Foto: Facebook

Aleksandar Lazić

Aleksandar Lazić nestao je 3. decembra prošle godine, kada se nije vratio iz dozvoljene šetnje, zbog čega se u prvi mah pretpostavljalo da se dao u beg. Međutim, istragom je utvrđeno da je Lazić otet i držan u zarobljeništvu više od 10 dana, nakon čega je odveden na nepoznatu lokaciju od kada mu se gubi svaki trag.

Za njegovu otmicu optuženi su Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) koji se nalaze u pritvoru, a terete se za krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 18 godina.

- Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 časova zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A. L. i zadržali ga više od 10 dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi - navode iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Lazić je poslednji put viđen u Ulici Branka Momirova u naselju Krnjača, a kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, njega su oteli mladići koji pripadaju grupi " Principi", čije su vođe ozloglašeni Marko Miljković Mesar i Velja Nevolja.

- Trojica osumnjičenih su navodno članovi navijačke grupe "Principi", koja je inače, dobro poznata po kriminalnim radnjama, otmicama i krvničkim zločinima. Koliko sam upoznat, postoji grupa od pedesetak mladića koji su članovi navijačke grupe, pa se pretpostavlja da nisu samo Miloš, Marko i Aleksa učetvovali u otmici, već da ih je bilo mnogo više - navodi izvor upoznat sa slučajem za Republiku.

Novinari Republike posetili su i kuću u kojoj je sve do otmice živeo Aleksandar, međutim njegova majka nije želela da razgovara.

Lazić je, prema saznanjima beogradskog portala, bio u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom odnosno nanogicom, zbog trgovine narkoticima.

- Imao je manjih problema sa zakonom, a nanogica mu je stavljena nekoliko meseci pre nestanka. Otmičari su najverovatnije pratili njegovu kretnju, jer je između 14 i 15 časova imao dozvolu da izađe iz kuće, te iskoristili priliku i oteli ga - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Inače, Lazić je bio strastveni navijač beogradskog kluba Partizan i bio je odan frakciji čiji je vođa bio Ljubomir Marković Kića.

- Voleo je Partizan, ranije je stalno odlazio na utakmice kad je bio mlađi, a bio je blizak Alkatrazima, koji su svi bili pogođeni kad je Marković ubijen - dodao je dobro upućeni izvor.

Foto: Facebook

 

Podsetimo, nestanak Aleksandra Lazića prijavljen je 5. decembra prošle godine, a policija je, kako je beogradskom novinskom portalu tada potvrdio Lazićev prijatelj, 8. decembra locirala njegov telefon u krugu od dva kilometra oko kuće. Međutim, on do danas nije pronađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading