SNAJPER OSUĐEN NA DVE I PO GODINE ZATVORA: Slobodan Milutinović je kriv za lišavanje slobode, zlostavljanje i mučenje, ali za jednu stvar NE!

Autor:

Hronika

06.04.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer je devojka U. J. (23) dobila status posebno osetljivog svedoka

SNAJPER OSUĐEN NA DVE I PO GODINE ZATVORA: Slobodan Milutinović je kriv za lišavanje slobode, zlostavljanje i mučenje, ali za jednu stvar NE!

Foto: instagram.com/printscreen

Osuđeni Milutinović

Slobodan Milutinović (39) zvani Snajper prema odluci Višeg suda u Novom Sadu  osuđen je na dve i po godine zatvora, saznaju beogradski mediji,

Na teret mu se stavljala otmica, protivravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti na štetu devojke U.J. (23), piše Telegraf.

Prema optužnici, on se teretio da je u septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer je devojka dobila status posebno osetljivog svedoka.

I devojka i on u toku postupka do detalja su ispričali šta se dogodilo tog dana.

On se od septembra 2021. godine nalazi u pritvoru.

Podsećanja radi, Milutinović se sumnjiči da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading