JEDAN MLATIO, DRUGI ZA TO VREME SVIRAO HARMONIKU! Šokantna izjava trubača pretučenog kod Beton hale: Otkrio motiv napada!

Autor:

Hronika

05.04.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija kod uhapšenih napadača našla četiri instrumenta.

JEDAN MLATIO, DRUGI ZA TO VREME SVIRAO HARMONIKU! Šokantna izjava trubača pretučenog kod Beton hale: Otkrio motiv napada!

Foto: Facebook

Muzičari pretučeni kod Beton hale

Beogradska policija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je danas šest osoba među kojima su dvojica maloletnika zbog napada i razbojništva na članove trubačkog orkestra "Kobre" iz Vladičinog Hana.

U Urgentnom centru u teškom stanju nalaze se trubači Zoran D. (22) i Goran S. (47) koji su sa još dvojicom kolega pretučeni kod "Beton hale" u Karađorđevoj ulici. Batine su dobili bejzbol palicama i motkama.

Jedan od povređenih je policiji rekao da su "napadnuti čim su izašli iz automobila, da je bilo oko 30 muškaraca i da su ih tukli bejzbol palicama", piše Telegraf.

- Dok me je jedan udarao drugi je pored mene svirao harmoniku. Neke moje kolege su se spasile bežanjem - rekao je jedan od povređenih trubača tokom istrage.

On je rekao da sumnja da se "motiv napada krije u ljubomori". Međutim, nije mogao da otkrije indetitet napadača, piše Telegraf.

Sa lakim telesnim povredama u bolnicu su primljeni Mališa A. (46) i Ivica S. (26).

Povređeni su inspektorima rekli da su im napadači uzeli i trube.

Policija je kod uhašenih našla četiri instrumenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading