CRNOGORAC IZREŠETAN ZBOG 90.000 EVRA: Podignuta optužnica za ubistvo u Ugrinovcima - krv pala zbog duga!

Autor:

Hronika

03.04.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela Ubistvo i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

CRNOGORAC IZREŠETAN ZBOG 90.000 EVRA: Podignuta optužnica za ubistvo u Ugrinovcima - krv pala zbog duga!

Foto: ST/ N. Pančić

Ubistvo u Ugrinovcima

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Bojana T. (24) koji se sumnjiči da je 7. decembra 2022. godine oko 14.30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Crnogorca Dražena Delevića u Ugrinovcima.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela Ubistvo i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim Dreženom Delevićem, koji je vozilom BMV X6 došao do kuće gde je okrivljeni živeo kao podstanar, iz neposredne blizine, ispalio pet hitaca iz pištolja u pravcu glave i tela oštećenog.

Dražen je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke  "škoda oktavija" udaljio sa lica mesta.

Ne dugo zatim okrivljeni je pozvao policiju i sam se prijavio, nakon čega je lišen slobode.

Da podsetimo, policija je uhapsila Bojana T. (24) zvanog Kikinda 7. decembra oko 15.30 sati kod Dobanovaca zbog sumnje da je u Ugrinovcima kod Beograda ubio Crnogorca Dražena Delevića (33) čije je telo pronađeno na zadnjem sedištu džipa BMW X6.

Prema rečima izvora Kurira, policija je na licu mesta pronašla pet čaura ispaljenih iz pištolja, a navodno je jedan hitac ispaljen ubijenom i u glavu.

Izvor je rekao da su njih dvojica navodno zajedno učestvovali u trgovini ljudima, odnosno za veliki novac prevozili iregularne migrante.

- Priča se da je Kikinda radio za ubijenog, ali da je nedavno poželeo da izađe iz posla. Prema drugim izvorima, navodno je tražio novac koji mu je ostao dužan ubijeni. U svakom slučaju svi govore o tome da se sukob dogodio zbog nekih velikih para - rekao je stanovnik Ugrinovaca za Kurir.

Nezvanično se pominje da je posredi suma od 90.000 evra.

Debeo dosije ubijenog - sudi mu se zbog šverca droge

Ubijeni Dražen Delević poznat je policiji od ranije. Naime, on je bio hapšen zbog sumnje da je učestvovao u švercu više 200 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju.

Zbog tog krivičnog dela u toku mu je suđenje u Crnoj Gori, a on se na poslednje ročište, održano 19. novembra u Bijelom Polju nije pojavio uz opravdanje "da ima problema sa okom".

Međutim, tužilac je tražio da mu se odredi pritvor, jer očigledno izbegava da se pojavi pred sudom.

Dražen je, podsetimo, hapšen i u Srbiji i to zbog oružane pljačke menjačnice. Takođe, on se sumnjičio i da je 2016. godine organizovao napad na svoju taštu, koju je napadač pretukao i oteo joj torbu sa 2.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading