ZAVRŠENA OBDUKCIJA UČENIKA IZ KAČAREVA: Stigli rezultati analiza - evo kako je umro dečak koji je skočio sa prozora škole!

Autor:

Hronika

30.03.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcijom tela dečaka iz Kačareva utvrđeno je da je smrt nasilna i da je nastupila usled pucanja aorte.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UČENIKA IZ KAČAREVA: Stigli rezultati analiza - evo kako je umro dečak koji je skočio sa prozora škole!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Učenik izvršio samoubistvo u Kačarevu

Obdukcija učenika S. F. (14) koji je počinio samoubistvo skokom sa drugog sprata osnovno škole u Kačarevu je, kako se saznaje, završena.

- Utvrđeno je da je smrt nasilna i da je nastupila usled pucanja aorte. Utvrđeno je da se to dogodilo zbog jakog kontakta tela sa podlogom na koju je palo - rekao je sagovornik iz istrage, piše Telegraf.

Tragedija se dogodila juče oko 12.30 časova na času.

Radnik obezbeđenja je pozvao policiju.

Istraga je u toku i vodi je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Da podsetimo, teška nesreća dogodila se juče u Kačarevu, kada je četrnaestogodišnji dečak skočio kroz prozor osnovne škole.

Nakon saslušanja dece, koja su sa nastradalim dečakom bila u kontaktu neposredno pre nesreće, Više javno tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija tela, kao i posebne analize na prisustvo opojnih droga.

Spekuliše se da je dečak, navodno, danas prvi put uzeo drogu. Navodno je popio neku tabletu pre nego što je izvršio samoubistvo.

Suicid je, kako je nezvanično rečeno, učinio odmah nakon što se oglasilo školsko zvono. Navodno je skočio sa drugog sprata škole.

Njegovo beživotno telo pronađeno je na pločniku u dvorištu škole.

Prema saznanjima, dečak nije bio problematičan. Bio je prosečan đak.

U trenutku tragedije u školi na razgovoru kod direktorke bila njegova majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading