NOVI DETALJI TRAGEDIJE U KAČAREVU! U TRENUTKU KAD JE SKOČIO KROZ PROZOR U ŠKOLI JE BILA I DEČAKOVA MAJKA: Drug pokušao da mu pomogne

Autor: Republika

Hronika

29.03.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dečak je zakasnio na čas nemačkog jer je bio kod direktorke na razgovoru.

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U KAČAREVU! U TRENUTKU KAD JE SKOČIO KROZ PROZOR U ŠKOLI JE BILA I DEČAKOVA MAJKA: Drug pokušao da mu pomogne

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Drugarica dečaka S. F. (14), koji je danas oko 12.20 časova izvršio samoubistvo iskočivši kroz prozor dok je bio na nastavi u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, ispričala je za Novosti, da je u trenutku tragedije u školi na razgovoru kod direktorke bila njegova majka.

- Dok smo bili na času rekao je da mu je muka i zamolio je druga da otvori prozor, a drug je pitao nastavnicu nemačkog na čijem smo času tada bili da li može i ona je dozvolila - priča njegova drugarica.

Kad je zvonilo za kraj časa on se zatrčao preko učionice, jer je sedeo sam u zadnjoj klupi do zida, skočio na jednu malu klupu i bacio se kroz prozor. Nije ni sa kim komunicirao preko telefona, jer nam je zabranjeno da ih koristimo za vreme časova. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Kako saznaju Novosti, dečak je zakasnio na čas nemačkog jer je bio kod direktorke na razgovoru. Kada je ušao u učionicu bio je neraspoložen. Njegovi drugovi nam kažu da mu je nastavnica prišla i pričala sa njim nekoliko minuta, nakon čega se on smirio. 

Na mestu gde je pao nema betona, već je zasađena trava. 

Jedan od dečaka koji je bio u učionici u prizemlju je iskočio kroz prozor kada je video da je S.F. pao, prišao mu, pozvao ga po imenu, pipnuo ga je da vidi da li je živ. S.F. je nešto nerazgovetno rekao, pokušao da se odigne na ruke i pao. 

Dečakovo telo odneto je na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, ali i toksikološke analize. Policija je obavila uviđaj.

Obezbeđenje škole nam je reklo da direktorka škole još neće davati još zvanične izjave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading