SKOČILA U SMRT! Beloruskinja se ubila bacivši se sa Brankovog mosta, kriminolog otkriva mogući RAZLOG

Autor:

Hronika

24.03.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mostu ostavila dokumenta.

SKOČILA U SMRT! Beloruskinja se ubila bacivši se sa Brankovog mosta, kriminolog otkriva mogući RAZLOG

Foto: Republika

Policija pregovora sa muškarcem koji hoće da skoči sa Brankvog mosta

Radnik obezbeđenja kod Brankovog mosta je oko 22.30 sati pozvao policiju i prijavio da u reci vidi žensku osobu. Patrola rečne policije odmah je isplovila, ali nije uspela da nađe devojku.

Beloruska državljanka A. D. (34) skočila je 18. marta sa Brankovog mosta, a na samom mostu ostavila je lična dokumenta. Kriminolog Dobrivoje Radovanović objasnio je koji mogu da budu razlozi za takav postupak, prenosi Telegraf.rs.

- Teško da su dokumenta tu ostala slučajno, velika je šansa da ih je ostavila namerno jer je želela da bude identifikovana. Postoji mogućnost da njeno telo ne pronađu, reka je čudna, ili da ono bude u neprepoznatljivom stanju, pa da se zna da je nestala na taj način. Ljudi nestaju na različite načine i nekad se ni ne sazna kako su nestali' - kaže Radovanović.

Ističe da je ostavljanjem dokumenata devojka najverovatnije želela da ostavi trag kako bi se znalo da je skočila, a ne nestala na neki drugi način.

- Možda je htela da neka određena osoba zna, kako je ne bi tražili - dodaje kriminolog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Samuilo

24.03.2023 22:23

Jes' otkrio razlog,svaka mu čast! Sad je i vama novinarima valjda sve jasnije! Ali ovo, da je ostavila dokumenta da bi znali o kome se radi,pa to je genijalno, ja se toga nikad ne bih setio!