NIJE STIGAO NI DA IH POTROŠI! Likvidacija Ranka Eskobara plaćena svega 500 evra!

Autor:

Hronika

13.03.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.Z. je stigla kesa s pištoljem uz poruku: "Kad ga rokneš, dobijaš još 100.000 evra“.

NIJE STIGAO NI DA IH POTROŠI! Likvidacija Ranka Eskobara plaćena svega 500 evra!

Foto: Printscreen/vijesti.me, ST/N. Pančić, MUP

S. Z. (28) i L. V. (26) uhapšeni su u subotu zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića (54) iz Nikšića, zvanog Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Kako Alo saznaje, osumnjičeni S. Z. navodno je za zločin dobio svega - 500 evra.

Izvor lista navodi da je nalogodavac jednom osumnjičenom navodno dao 500 evra pre ubistva, ali mu je "obećao da će mu po završetku posla dati 100.000 evra".

- S.Z. je stigla kesa s pištoljem uz poruku: "Kad ga rokneš, dobijaš još 100.000 evra“ - kaže izvor lista.

Ipak, policija je dva dana posle zločina otkrila da se osumnjičeni kriju u stanu u Novom Beogradu, nakon čega je krenula u akciju. Nakon što su uhapšeni, kod njega je nađeno tih 500 evra, koje nije stigao da potroši, navodi zvor.

Ubistvo Ranka Radoševića podsetilo je na model po kojem su ubijeni vlasnik kafića Luka Ž. (38) u Bloku 44 u Novom Beogradu, i to pred brojnim gostima.

Na obojicu je ispaljena kiša metaka, ali su kobna bila poslednja dva, koja su završila u glavi. Interesantna je činjenica to što je zbog njegovog ubistva uhapšen Stefan M. (23), koji je iz Kraljeva, baš kao i osumnjičeni za likvidaciju Radoševića. Inače, za ubistvo Aleksandra Šarca, člana pljačkaške bande „Pink panteri“, osumnjičen je Lazar I. (23), takođe Kraljevčanin.

Republika

Foto: Printscreen/vijesti.me

Ubice S.Z. i L.V.

 

Kako se saznaje, pucači su odabrani još dok su bili zajedno u zatvoru, a plan zločina kovali su putem kriptovanih mobilnih telefona.

- Oni su se upoznali dok su robijali zbog više krivičnih dela. Po izlasku, ostali su u kontaktu i aktivno su se družili. Kasnije su preko posrednika stupili u kontakt s nalogodavcima na aplikaciji Skaj. Oni su ih unajmili za ubistvo Radoševića i dali im rok od nekoliko meseci da se pripreme - dodaje sagovornik.

Zločin se dogodio u četvrtak, oko 11 sati, u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju, dok je Radošević, navodni bliski saradnik „škaljaraca“, pio kafu. Napadači s hirurškim maskama i kapuljačama na glavi uleteli su u kafić i ispalili pet hitaca u telo Radoševića, a zatim ga dva puta "overili u glavu".

Posle 48 sati potrage, uhapšeni su S. Z. (28) i L. V. (26) iz Kraljeva zbog sumnje da su pucali na Radoševića. Lisice su stavljene i maloletnici (17) zbog sumnje da je saučesnik.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading