IME ESKOBARA POMENUTO NA SUĐENJU ŠARIĆU: Narko-bos rekao samo jednu rečenicu!

Autor:

Hronika

09.03.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime Ranka Radoševića zvanog Eskobar, koji je izrešetan u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Rušnju, pominje se i u slučaju Darka Šarića.

IME ESKOBARA POMENUTO NA SUĐENJU ŠARIĆU: Narko-bos rekao samo jednu rečenicu!

Foto: St/N. Pančić, Tanjug

Naime, na suđenju pljevaljskom narkobosu, tokom suočavanja sa svedokom saradnikom Nebojšom Joksovićem, Šarić je rekao da Joksović laže kako bi zaštitio "Ranka Eskobara iz Nikšića".

Joksović je, inače, nakon hapsenja 2010. godine je priznao da je u sklopu klana učestvovao u švercu kokaina i tako postao svedok saradnik.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Eskobar je likvidiran sa sedam metaka, od kojih su ga dva pogodila u glavu a pet u telo.

Snimak likvidacije zabeležile su i kamere.

Na snimku se vide dva izvršioca koja su imala kapuljače i hirurške maske. Sumnja se da je napadač dva metka ispalio u glavu Radoševiću i pet hitaca u telo. Policija je nakon pucnjave pokrenula akciju Vihor, a u međuvremenu pronađeno je i zapaljeno vozilo marke golf 4, za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading