KO JE EKSOBAR KOJI JE UBIJEN NA PUMPI "KNEZ PETROL"U RUŠNJU? Radio za Vukotića, ali je dovođen u vezu i sa Nevoljom i Mesarom

Autor:

Hronika

09.03.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavio se švercom kokaina i skanka.

KO JE EKSOBAR KOJI JE UBIJEN NA PUMPI "KNEZ PETROL"U RUŠNJU? Radio za Vukotića, ali je dovođen u vezu i sa Nevoljom i Mesarom

Foto: MUP

MUP

Ranko Radošević (54), poznat po nadimku Eskobar, koji je ubijen danas na pumpi "Knez Petrol"  u Rušnju, kako Telegraf saznaje, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka, prenosi Telegraf.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Podsetimo, na mestu ubistva u Rušnju, koje se dogodilo danas oko 11 časova kada je prema informacijama ubijen R. R. (54) poznat po nadimku Eskobar, policija trenutno obavlja uviđaj, a kako javlja naš novinar sa lica mesta, očevici su u velikom šoku.

Oko pumpe je postavljena traka, vidi se čaura od metka.

Prema rečima sagovornika iz istrage iz ovog slučaja, dve nepoznate maskirane osobe su upale na pumpu, pa je jedan od njih ispalio više projektila u pravcu muške osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading