OVO JE MIROSLAV KOJI JE SEKIROM UBIO ŽENU, PA JE ZAKOPAO U PODU SOBE: Na profilu imao fotografije samo sa Marijom

Autor:

Hronika

14.02.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav P. (45) iz Donjeg Tavankuta uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju emotivnu partnerku Mariju J. (65) iz Subotice.

OVO JE MIROSLAV KOJI JE SEKIROM UBIO ŽENU, PA JE ZAKOPAO U PODU SOBE: Na profilu imao fotografije samo sa Marijom

Foto: facebook

facebook

Tragedija se prema nezvaničnim saznanjima dogodila pre nedelju dana u kući osumnjičenog kad je Miroslav P. posle kraće verbalne svađe ubio 20 godina stariju Mariju J. sa kojom je bio u vezi.

Policija je telo žrtve pronašla zakopano ispod poda u kući.

Miroslav P. je inače na svom profilu na društvenim mrežama mesecima kačio njihove zajedničke fotografije, te su se tako osim njegovih selfija, na profilu na Fejsbuku mogle naći samo fotografije sa njegovom emotivnom partnerkom.

Foto: Facebook

Marija J. i Miroslav P.

Miroslavu P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

O ovom slučaju oglasila se i policijska uprava Subotica, iz koje su naveli da telo pronađeno u podu sobe u kući u kojoj je živeo Miroslav.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. P. (1978) iz okoline Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je pre nedelju dana nakon verbalnog sukoba sekirom napao svoju šezdesetpetogodišnju emotivnu partnerku i usmrtio je. Njeno telo policija je pronašla zakopano u podu sobe prilikom pretresa kuće osumnjičenog - kažu u Policijskoj upravi Subotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading