NEVENU SAHRANJUJU NA DAN ZALJUBLJENIH: Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijene Gročanke

Autor:

Hronika

12.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavi moja, neka te anđeli čuvaju, napisao je otac devojke koju je usmrtio muž Đorđe Pavlović (28) pre nego što se ubio.

NEVENU SAHRANJUJU NA DAN ZALJUBLJENIH: Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijene Gročanke

Foto: Društvene mreže

Ubijena žena u Grockoj

Nevena Pavlović (20), koju je u petak, u iznajmljenoj kući u Grockoj, hicima iz pištolja ubio suprug Đorđe Pavlović (28), a potom izvršio samoubistvo, biće sahranjena na Dan zaljubljenih 14. februara. Prijatelji nesrećne devojke komentarišu da je ironija života da bude sahranjena na dan kada se slavi ljubav, koja je Nevenu skupo koštala budući da ju je ubio izabranika s kojim je doskora maštala o zajedničkoj budućnosti, kući i deci.

Roditelji ubijene devojke, majka Ivana i otac Goran, slomljeni od bola, na društvenim mrežama opraštaju se od nje, a reči koje paraju srca uputio je i neutešni stric.

SVRATI MI U SNOVE

Otac se od mezimice oprostio na Fejsbuku i Instagramu.

- Ljubavi moja, neka te anđeli čuvaju, uvek si sa nama i uvek ćeš ostati. Voli te tata - napisao je Goran na fotografiji nasmejane ćerke.

Majka Ivana, koja je često na profilima objavljivala fotografije s Nevenom, na izmaku je snage i sebi zamera što nije reagovala drugačije jer je, kaže, predosetila da može da se desi ovakva tragedija. Ivana je istakla da je Neveni život oduzeo neko ko na to nije imao pravo.

- Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja.. u majčinoj duši si bila, tu ćeš i ostati... Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju. Nadam se da to neću morati dugo da čekam... Svrati mi u snove ponekad... Čekaću te. Voli te majka i ako više to nikada neću moći da ti kažem, ali znam da znaš - piše u poruci neutešne Ivane Bekić, koju mnogi stanovnici Grocke poznaju, budući da je uslužno pravila torte i kolače.

Mnogo Neveninih prijatelja takođe se uz emotivne poruke oprašta od nje, a njen stric Zoran je na Fejsbuku uz Neveninu fotografiju s maturske večeri, na kojoj je sa crvenom ružom u ruci, samo kratko napisao:

- Neka te anđeli čuvaju, ljubi te čika.

VEROVALA MU JE

Ispod svih objava nižu se komentari, u kojima izražavaju saučešće porodici i poruke podrške u teškom trenutku.

Podsetimo, tragedija se dogodila u petak u popodnevnim časovima u Grockoj, kada je navodno Nevena htela da ostavi Đorđa.

Đorđe je prethodno završio smenu u PS Kaluđerica, a po njegovom dolasku kući počela je žustra svađa sa Nevenom. Njihove komšije su čule prepirku i Đorđevu pretnju da će je ubiti, ali je za svaku reakciju bilo kasno jer je ubrzo to i uradio.

Nevena je, prema rečima njene majke, do poslednjeg daha verovala da je Đorđe nikad ne bi povredio iako su svi znali da joj i prethodno pretio ubistvom.

- Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Ostavila ga je 20. januara, ali i tada je pokušao da je liši života, pa ga je njegov otac razoružao jer sam im ja javila da idu kod njih. Nije ga se plašila, verovala mu je. Verovala je da je nikada neće povrediti i, nažalost, moje dete je ubijeno, oduzeo joj je život najveći monstrum koji je postojao na ovom svetu - rekla je Ivana.

Ne diraj mi dete, rodila sam je da bude kraljica

Na Instagramu u decembru prošle godine Nevenina majka je objavila ril snimak "Čik, neka proba", koji je sada sve šokirao, u njemu se čuje glas kojim izgovara:

- Ne diraj mi dete jer sam nju rodila da bude kraljica, a ne tebi sluškinja jer svetom treba da se ori njen smeh, a ne vrisak od bola jer njena koža je samo za nežan dodir spremna, a ne da trpi udarce.

Fotografija na ovom snimku doprinosi još jačem utisku jer je na njoj ubijena Ivana drži sestricu u naručju, a drugom rukom grli sestru koja je preminula pre dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading