DELOVALI SU KAO SKLADAN PAR, PLANIRALI SU I DECU: Grocka dan nakon jezivog zločina zavijena u crno - niko nije mogao da pretpostavi (FOTO)

Autor:

Hronika

11.02.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji u Grockoj je oko 17.20 časova prijavljena pucnjava na uglu ulica Kosmajska i Vučka Milićevića, a onda je otkriven zločin.

DELOVALI SU KAO SKLADAN PAR, PLANIRALI SU I DECU: Grocka dan nakon jezivog zločina zavijena u crno - niko nije mogao da pretpostavi (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Društvene mreže

Policajac ubio suprugu u Grockoj

Službenik policije Đ. P. (28) ubio je sinoć suprugu N.B. (20), a zatim u stanu u Grockoj izvršio samoubistvo. Portal Republika.rs i danas je na mestu zločina.

Policiji u Grockoj je oko 17.20 časova prijavljena pucnjava na uglu ulica Kosmajska i Vučka Milićevića, a neposrednonakon toga je utvrđeno da je službenik policije počinio ubistvo i samoubistvo.

Policajac Đ. P. je radio u PS u Kaluđerici, a u MUP je radio i njegov otac.

Kada je ekipa portala Republika.rs stigla na lice mesta, nesrećni muškarac, otac od počinioca zličina, Nenad P. držao se za glavu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Otac policajca ubice

Kuća u kojoj se desio jezivi masakr danas je zapečećena, roletne su spuštene, a komšije samo krišom gledaju u kuću strave i komentarišu zločin koji se dugo ne pamti u Grockoj.

- Ležao sam u kući kada sam kroz prozor primetio rotaciona svetla. Trenutno se u gradu traga za jednim mladićem, pa sam pomislio da je možda on uhapšen, ali, pet minuta kasnije, nazvao me je drug i rekao da se dogodilo ubistvo - objašnjava M. Z. za portal Republika.rs. 

Kako kaže, ne može ni da nasluti šta je mladog momka navelo da se odluči na tako jeziv korak.

- Pre godinu i po dana su započeli svoj zajednički život i osamili se. Delovali su kao skladan par, znam i da su planirali decu - kaže naš sagovornik.

Komšinica porodice ubice, istakla je da ih je sve sinoć šokirala vest o masakru.

- Đ. P.  je išao sa mojom ćerkom u osnovnu školu, bio je divan mladić, sve nas je iznenadila ova jeziva vest - rekla je komšinica i dodala da ih je samo par dana pre toga videla kako se drže za ruke.

- Išli su verovatno kod njegovih kući, prolazili su ulicom, smejali se i držali za ruke, delovali su jako srećno i zaljubljeno.

- Prosto ne mogu da poverujem da su dva mlada života ugašena zbog neke svađe - rekla je u suzama komšinica.

Da podsetimo, nesrećna devojka je želela da ostavi policajca ubicu, ali pre nego što se to dogodilo, on se odlučio na stravičan zločin.

Proverom je utvrđeno da nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading