SRPKINJA (25) UHAPŠENA U NEMAČKOJ: Bila deo kriminalne grupe - prali novac i bavili se provalama!

Autor:

Hronika

13.02.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivna istraga policije utvrdila je šemu kretanja koja je bila deo kriminalne grupe u Nemačkoj.

SRPKINJA (25) UHAPŠENA U NEMAČKOJ: Bila deo kriminalne grupe - prali novac i bavili se provalama!

Foto: Tanjug/AP

U Nemačkoj je, munjevitom akcijom policije, uhapšena Srpkinja (25) zbog sumnje da pripada kriminalnoj grupi koja se bavila pranjem novca i provalama.

Za njom je Okružni sud u Luksemburgu raspisao Međunarodnu poternicu, a sumnjiče je da je, sa grupom počinilaca, učestvovala u provalama i da su "delovali" uglavnom u Nemačkoj i Luksemburgu.

Intenzivna istraga policije utvrdila je šemu kretanja, a inspektori Sarlanda da Srpkinja povremeno boravi u stanu u Sarbrikenu, Ulici Jakobštrase u okrugu Burbah.

- Ruke gore, ostavite to gore - čuli su se povici policije koja je upala u zgradu, da bi ubrzo potom izveli lisicama vezanu ženu koja je zatečena u stanu u kom je bilo još 12 ljudi - navodi "blaulichtreport" koji je objavio i fotografiju hapšenja naše državljanke.

- Prilikom hapšenja nije pružala otpor. Srpkinja je nakon sprovođenja pred okružni sud u Sarbrikenu, odvedena u zatvor u Cvajbriken jer u Sarlandu ne postoji ženski zatvor - naveo je lokalni mediji, prenosi 24sedam.

Odatle će uskoro biti izručena Luksemburgu, gde joj preti kazna do deset godina zatvora.

Javnost još uvek nije zaboravila hapšenja Srpkinja i Hrvatica koje su harale u Nemačkoj.

Da podsetimo, državljanke Srbije i Hrvatske starosti 21 i 24 godine uhapšene su u decembru u Keln-Rondorfu u Nemačkoj zbog provala u stanove.

Policija ih je uhapsila na delu, nakon što je počela da ih prati zbog sumnjivog ponašanja. Kako su tada preneli mediji, reč je o državljankama Srbije i Hrvatske.

Naime, policajci su čuli kako žene zvone po stanovima i lupaju po vratima. Odmah su krenuli u akciju i zatekli ih na delu. Daljim pretresom utvrđeno je da su alat za obijanje krile u donjem vešu.

Uz sve to, 24-godišnjakinja je nosila i tzv. "fliper" za otvaranje nezaključanih vrata stana. Policajci su u torbici pronašli biber sprej, a ispod odeće 21-godišnjakinje još alata za obijanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading