UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA MENJAČNICE U NOVOM SADU! Pao na granici između Austrije i Nemačke!

Autor:

Hronika

02.02.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo vlasnika menjačnice iz Novog Sada, uhapšen je.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA MENJAČNICE U NOVOM SADU! Pao na granici između Austrije i Nemačke!

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu  i Uprave kriminalističke policije, SBPOK, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijama Savezne Republike Nemačke  i Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uhapsili su B. J. (43) iz Novog Sada, osumnjičenog za krivično delo teško ubistvo.

B. J. je uhapšen sinoć, na granici Nemačke i Austrije i određen mu je ekstradicioni pritvor.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti izručen pravosudnim organima Republike Srbije.

Podsećamo, policija u Novom Sadu ranije je identifikovala ubica vlasnika menjačnice "Jole" Jovana Janićijevića (47) koji je krajem januara mučki ubijen u Veterniku, a sigurnosne kamere koje su pokivale ovaj deo novosadskog naselja Veternik snimile su svaki detalj napada, kao i ubicu koji nonšalantno odlazi sa mesta zločina.

Veliku pomoć policiji u identifikaciji ubice vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića odigrale su tetovaže koje ubica ima po telu, a koje je zabeležila sigurnosna kamera na mestu ubistva.

Jovan je, navodno, dobro poznavao ubicu i verovao mu je toliko da mu je otišao na noge i doneo novac koji je navodno trebalo da mu razmeni.

- Oni su dugo sarađivali i Jovan je odlučno poznavao ubicu, slepo mu je verovao. Nikome inače nije dolazio na noge, samo onima sa kojima je bio u najboljim mogućim odnosima - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading