PRETIO RADNICI NOŽEM, PA UKRAO 70.000 DINARA: Rasvetljeno razbojništo kod Šapca - napadaču nije bila "dovoljna" kapuljača na glavi!

Autor:

Hronika

07.02.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu osumnjičenom za razbojništvo kod Šapca određeno je zadržavanje do 48 časova.

PRETIO RADNICI NOŽEM, PA UKRAO 70.000 DINARA: Rasvetljeno razbojništo kod Šapca - napadaču nije bila "dovoljna" kapuljača na glavi!

Foto: Profimedia

Napad nožem

Policija u Šapcu, identifikovala je i uhapsila L. T. (19) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštila je PU Šabac.

On se sumnjiči da je 5. februara u Ribarima, sa kapuljačom na glavi i uz pretnju nožem, od radnica jedne trgovinske radnje, iz kase, oteo 70.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ovo nije prva krađa koju je policija danas rasvetlila.

Da popdsetimo, policija u Kraljevu rasvetlila je tešku krađu u jednoj kraljevačkoj srednjoj školi i uhapsili M.B. (36) i D.J. (49) iz ovog grada zbog sumnje da su počinili ovo krivično delo.

Oni se sumnjiče da su, krajem januara, presekli zaštitnu rešetku i obili prozor na školskoj stomatološkoj ordinaciji i ukrali instrumente i veću količinu stomatološkog materijala.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu na saslušanje. 

Takođe, javnost još nije zaboraviila slučaj iz Čačka.

Nakon što je pre nekoliko dana nepoznati počinilac napao radnicu menjačnice u Čačku, oborio je na pod i pokušao da otme pazar, pripadnici policije dali su se u intenzivnu potragu koja je urodila plodom.

Pred nadležne organe priveden je M.S. (23) iz okoline Požege koji se sumnjiči da je uz pretnju pištoljem pokušao pljačku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading