BIO JE UNAKAŽEN OD BATINA, SAV JE BIO NATEKAO OD PESNICA! Komšije ništa nisu čule kada je ubijen vlasnik menjačnice u Veterniku!

Autor:

Hronika

25.01.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uzela snimke sa obližnjih kamera.

BIO JE UNAKAŽEN OD BATINA, SAV JE BIO NATEKAO OD PESNICA! Komšije ništa nisu čule kada je ubijen vlasnik menjačnice u Veterniku!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Vlasnik menjačnice u Veterniku Jovan J. nasmrt je pretučen sinoć u Ulici Nova.

Kako kažu meštani, niko od njih nije čuo svađu, niti primetio da se nešto čudno dešava.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija za medije i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto, počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo. -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Jovan je potom izašao iz automobila i pokušao da dozove pomoć, priča sagovornik, ali nije uspeo.

- Niko ga nije čuo niti video, i ko zna koliko je on ležao tu. Jedan od prolaznika, koji živi u blizini, video je da neko leži pored auta i krenuo je ka autu "fijat 500l", gde je zatekao jezivu scenu. Čovek je ležao u lokvi krvi i nije davao znake života. Prolaznik se uplašio i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže za medije meštanin Verenika, dok drugi dodaje:

- Vlasnik menjačnice je bio unakažen od batina. Sav je bio natekao i plav od pesnica. -

Niko od komšija nije ništa čuo, ni video, ali kamere su verovatno sve zabeležile.

- Komšijina kamera je sve snimila i policija je od njega uzela video - zapis i tako će lakše utvrditi ko je nasilnik, a vidi se valjda i kola kojim ga je neko lice dovezlo. Policije je bilo na svakom koraku i sve je bilo blokirano, tragalo se za nasilnikom. Bilo je preko 20 policajaca i iz grada znamo vlasnika menjačnice i čovek je bio skroz na mestu i nikad nismo čuli da je upadao u probleme i da ih je pravio -navodi meštanin.

U poslednje vreme se priča da postoji neka grupa koja reletira vlasnike menjačnica, pričaju i dodaju da nije isključeno da je i on morao da plaća reket, ali da je odbio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading