NASMRT PRETUČEN!? Muškarac čije je telo pronađeno u Veterniku ubijen: LEŽAO KRVAV NA PARKINGU RESTORANA!

Autor:

Hronika

24.01.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim saznanjima, u pitanju je muškarac star oko 40 godina, a nađen je pored automobila novosadskih tablica.

NASMRT PRETUČEN!? Muškarac čije je telo pronađeno u Veterniku ubijen: LEŽAO KRVAV NA PARKINGU RESTORANA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija sumnja da je muškarac, čije je telo pronađeno oko 20 časova u u Veterniku, ubijen! Prema prvim informacijama on je pretučen nasmrt, prenosi Telegraf.rs.

Telo zasad nepoznatog muškarca nađeno je u Ulici Nova u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku. Leš je primećen na parkingu ispred jednog novosadskog restorana pored parkiranog automobila, a policija sumnja da je u pitanju ubistvo.

Prema prvim saznanjima, u pitanju je muškarac star oko 40 godina, a nađen je pored automobila novosadskih tablica. Na lice mesta izašle su patrole policije, i ekipa hitne pomoći.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv od strane policije u 20 časova i 16 minuta. Po dolasku na lice mesta zatečen je za sada nepoznati muškarac bez znakova života. Lekari hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading