SAHRANJENA ILINKA IZ PRIBOJA! Prijatelji i porodica se potresnim rečima opraštaju od nje!

Autor:

Hronika

22.01.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilinka je nestala 12. decembra prošle godine.

SAHRANJENA ILINKA IZ PRIBOJA! Prijatelji i porodica se potresnim rečima opraštaju od nje!

Foto: RINA

Ilinka Dujović, devojka čije je telo pronađeno posle više od mesec dana potrage, sahranjena je u subotu na groblju Rabrenovac u Priboju.

Porodica je i putem društvenih mreža primila mnogo izjava saučešća.

- Kad sva srca postanu gluva, i sa njima tvoje sopstveno - postoji put... Kad se svi putevi zatvore, izgubiš prijatelje i svi koji te vole napuste te - postoji put.. Kad sve prođe, nestane, vetar razveje snove, i kad pomisliš da nade nema - postoji put... Kad sunce hladnije postane i zvezde nad tvojim nebom počnu da gasnu - postoji put... I kad te ne bude više, ostaće tvoje srce, prazno i veliko kao nebo i u njemu zvezda..." Ime te zvezde je ljubav. Nikad te neću moći zaboraviti - navodi se u jednom od oproštaja na Fejsbuku.

 

 

- Putuj anđele mili, putuj lutko lepa, putuj dušo tamo gde nema bola, gde nema zglobnih ljudi, nek tvoja lepota obasja rajski vrt prepun latica od ruža. Bože primi je u svoje skute. Porodici moje iskreno saučešće, nek vam Bog podari snage da izdržite ovaj pretežak bol. -

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i s njom spava, neviđena, njena lepota; možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. -

Podsetimo, Ilinka Dujović (28) je poslednji put viđena 12. decembra, na obali Lima, u starom Priboju. Njeno telo pronađeno je u Limu, 17. januara, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading