IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Ilinke nema već 20 dana, očajan otac moli za pomoć!

Autor:

Vesti

04.01.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put je viđena u starom delu Priboja, na pešačkoj stazi.

IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Ilinke nema već 20 dana, očajan otac moli za pomoć!

Foto: RINA

Nestala Ilinka Dujović

Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala 12. decembra, na društvenoj mreži objavio je novu potresne poruku i istakao da je uveren da je njegova ćerka živa.

- Vi ne znate koliko mojoj Ilinci i meni znači vaša podrška! Zbog vas mogu nekad i da se nasmejem! Reći hvala je malo! Kao i do sada, podrška policije iz Priboja je još sa nama! Često idem, i jutros sam razgovarao! Ni oni ne odmaraju i ne odustaju! Telefonom svaki dan mnogo toga proverim i završim! Nisam ništa našao obalom Lima! Išao sam od Mioča, Amfore. Uzvodno levom obalom ! Moram obići sutra opet od Mioča, ali desnu stranu! Taj deo je slabo pretraživan. Jedan čovek bih mi sutra dobro došao! Mnogo lakše i brže pređemo zajedno! Sam...teško i sporo - napisao je Dalibor i zamolio za pomoć.

On je dodao da su uskoro najpre njegov, a zatim i rođendan njegove ćerke.

- Uskoro mi je rođendan ! A zatim i rođendan moje ćere! Imam jednu želju! Samo moju ćerku. Poželeo sam je mnogo. Odlazi i ovaj 23. dan! Ja sam isti! Jako i hrabro! Sa srcem i verom! Za moju dušu, moju Iku.-

Podsetimo, Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra u popodnevnim satima u starom delu Priboja na pešačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading