DANAS ĆU SAM PRETRAŽIVATI LIM! Otac nestale Ilinke iz Priboja očajan: Ovo je moja životna bitka, moram da je dobijem!

Autor:

Hronika

01.01.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilinka je nestala 12. decembra u starom delu Priboja.

DANAS ĆU SAM PRETRAŽIVATI LIM! Otac nestale Ilinke iz Priboja očajan: Ovo je moja životna bitka, moram da je dobijem!

Foto: RINA

Nestala Ilinka Dujović

U trenucima novogodišnje euforije ima i onih kojima je ovaj doček jedan od najtežih. Otac Ilinke iz Priboja koja je nestala pre 20 dana ima samo jednu želju, a to je da pronađe kćerku i od traganja ne odustaje nijedan jedini dan.

- Verovatno vreme čini svoje i možda se neki ljudi udaljavaju ili su po strani. Ovo jeste moja životna bitka, moja najveća životna bitka koju moram da dobijem. Vama želim da zamislte neku lepu želju i praznike provedete uz nekog ko vam mnogo znači, a moja želja je moja Ilinka - napisao je njen otac Dalibor.

On i dalje apeluje na sve ljude dobre volje, udruženja i profesionlace da ostanu uz njega i pomognu mu da pronađe svoje dete.

- Išao sam u Rudo, sa pripadnicima policija pratili smo reku. Video sam se sa ljudima iz GSS i Ronilačkog kluba. Danas ću verovatno sam pretraživati Lim - dodao je Dalibor. 

 

 

Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra u popdnevnim satima u starom delu Priboja na pešačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading