NOVI ŽIVOT PORODICE ŠUMAHER! Mihael i Korina u CENTRU PAŽNJE!

Autor:

Sport

04.01.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Nemac i njegova supruga tema su svetskih medija.

NOVI ŽIVOT PORODICE ŠUMAHER! Mihael i Korina u CENTRU PAŽNJE!

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Mihael Šumaher jedan je od najvećih sportista u istoriji.

O vozaču koji je obeležio jednu epohu Formule 1 već dugo nema puno informacija. Još 2013. godine on je doživeo nesreću na skijanju posle koje je pao u komu, a o njegovom zdravstvenom stanju ne zna se puno.

Šumaher je trećeg januara napunio 54 godine, a ovu zimu će provesti na prelepom imanju u Majorci, tako je bar preneo nemački magazin "Die Bunte". Naime, Korina je rešila da sa svojim suprugom Mihaelom započne novi život i to u prelepoj vili vrednoj 27 miliona funti.

 

 

Pored vile, koja je nekada bila u vlasništvu predsednika Real Madrida Florentina Pereza, porodica Šumaher je kupila i imanje vredno 2,3 miliona funti. Na imanju se trenutno nalaze stabla masline i oronule zgrade, a veruje se da će Korina i to pokušati da sredi.

Iz vile se pruža prelep pogled na more i obalu, a opremljena je sa dva velika bazena, heliodromom, kao i svom medicinskom opremom potrebnom za lečenje Mihaela Šumahera.

O njegovom stanju se ne zna puno, ali je poznato da nije isti kao što je bio pre nesreće. 

Korina je 2021. u dokumentarnom filmu Netfliksa dala retku informaciju o zdravstvenom stanju svog supruga:

- Nedostaje mi Mihael. Nedostaje i meni, deci i svima oko nas. Mihael nam nedostaje, ali je on tu, drugačiji, ali je tu. Tera me da budem jaka svaki dan - istakla je tada Korina, pa dodala:

- Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da mu bude udobno. I da ga jednostavno nateramo da oseti našu porodicu, našu vezu. I bez obzira na sve, učiniću sve što mogu.

O Mihaelu se zna i da se nalazi u invalidskim kolicima, a to je otkrio njegov prijatelj, nekadašnji vozač koji je takođe završio paralizovan posle jedne nesreće, Filip Štrajf.

- Kao i ja, paralizovan je u invalidskim kolicima. Ima problema sa pamćenjem i govorom - otkrio je jednom prilikom Filip.

Mihael nedostaje i deci, a njegov sin Mik krenuo je očevim stopama i takmiči se u F1 karavanu.

O Šumaheru se i dalje ne zna previše, ali je sigurno da će u Španiji početi novi život i da Korina neće odustati od borbe za njega i njegovo zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading