TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ŠUMAHEROVE ŽENE: Bio mi je kao sin! Ona LAŽE već devet godina!

Autor:

Sport

28.12.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korina trpi veliki pritisak.

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ŠUMAHEROVE ŽENE: Bio mi je kao sin! Ona LAŽE već devet godina!

Foto: Profimedia

Mihael i Korina Šumaher

Korina Šumaher, supruga legendarnog Mihaela, sve ove godine trpi pritisak javnosti. Bivši menadžer legendarnog vozača Vili Veber s njom godinama vodi borbe, te ju je optužio da već devet godina laže o zdravstvenom stanju legandarnog Nemca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

- Stotinu puta pokušao sam da kontaktiram njegovu suprugu, ali nije se javila. Zvao sam Žana Toda da ga pitam treba li da odem u bolnicu, ali rekao mi je da je prerano. Nazvao sam sledeći dan, ali niko se nije javio i još sam ljut zbog toga. Pokušali su da me maknu i stalno su mi govorili da je prerano, a sada je već prekasno. Prošlo je devet godina - započeo je.

- Mogu da razumem situaciju isto kao što sam uvek činio sve kako bi zaštitio njegov privatni život. Ali od tada samo slušam laži od njih. Bio mi je kao sin. Čak me i danas boli kad moram da pričam o tome - zaključio je Veber.

Podsetimo, legendarni Šumaher zadobio je udarac u glavu prilikom skijanja u francuskim Alpima 29. decembra 2013. godine nakon čega je dva puta operisan te stavljen u indukovanu komu iz koje se probudio 2014. pa je prebačen na kućnu negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading