SLIKA KOJA TERA SUZE NA OČI: Božić u porodici ŠUMAHER! Ovaj detalj SLAMA SRCA (FOTO)

Autor:

Sport

25.12.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije isto.

SLIKA KOJA TERA SUZE NA OČI: Božić u porodici ŠUMAHER! Ovaj detalj SLAMA SRCA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Božićni i novogodišnji praznici su vreme za porodična okupljanja pa je tako u porodici Šumaher. Mik, sin proslavljenog vozača Formule 1, Mihaela, podelio je upravo jednu takvu fotografiju.

 

 

Naime, Šumaherovi su pozirali ispred novogodišnje jelke, ali mnoge je rastužila činjenica da na fotografiji fali Mihael.

Podsetimo, Šumaher je 2013. godine na skijanju doživeo tešku nesreću. Proveo je devet meseci u bolnici, nakon kojih je pušten na kućno lečenje. Od tada porodica informacije o njegovom stanju drži u najstrožoj tajnosti, a u javnost tek ponekad ispliva neka novost.

Jedan od retkih koji sme da ga posećuje osim porodice, je i njegov prijatelj Žan Tod, koji je otkrio malo više o zdravstvenom stanju slavnog Šumahera.

- Srećan sam što navijači, ne samo u Nemačkoj, toliko misle o njemu. Ljudi toliko pitaju o Mihaelu. Navijači treba da znaju da je on u najboljim rukama. U najboljoj situaciji u kojoj može da bude i okružen ljudima koji ga vole - naveo je Tod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading