NEŠTO MU JE SMETALO: Ivanović RAZOČARAN nakon pobede nad Borcem!

Autor:

Sport

25.12.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo.

NEŠTO MU JE SMETALO: Ivanović RAZOČARAN nakon pobede nad Borcem!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Borac Čačak sa 86:57 u okviru 12. kola ABA lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović dao je svoje viđenje ove utakmice u kojoj je regionalni šampion serijom 28:3 slomio otpor Čačana. Crnogorski stručnjak imao je pomešana osećanja.

- Moji utisci su baš onako i dobri i loši. Mislim da smo počeli dobro. Mislim da smo ozbiljno shvatili protivnika i igrali ozbiljno kako jedna ekipa treba da igra. Međutim imali smo jedan pad u koncentraciji, što igrači koji igraju u Crvenoj zvezdi ne mogu to sebi da priušte i stvarno sam danas razočaran. Uspeli smo da se vratimo na pravi put sa dobrom odbranom da igramo onako kako ovaj tim treba da igra. Možemo da izgubimo, možemo da dobijemo, ali uvek moramo da igramo na isti način što večeras nije bio slučaj. - rekao je Ivanović i dodao:

- Vi ste rekli da je to za normalne ekipe normalno, ali je neću da imam normalnu ekipu. Kad neko nešto želi da osvoji onda nije normalna ekipa To nije obična ekipa. Za obične ekipe to je normalno, ali za nas ne bi trebalo da bude normlano. Aspirišeno nešto više nego da budemo normalna ekipa..

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco na debiju protiv Čačana

Sjajna debi u Zvezdinom dresu imao je Fakundo Kampaco.

- Videli ste. On je igrač koji ima ime, dokazao je svoj talenat dok je igrao u Madridu, a ono što je bitno za nas je da on to pokaže i ovde. Večeras osim njegove velike želje, on je veliki profesionalac, videlo se da će mu trebati evidentno vremena da postigne pravu formu.

Zvezda naredni meč igra protiv Barselone u petak od 19.00, a Ivanović kaže da klub radi sve što je u njegovoj moći da na toj utakmici zaigra i Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading