KAMPACOVE ČAROLIJE NA DEBIJU PRED "DELIJAMA": Zvezda dodala gas i PREGAZILA Čačane u Pioniru! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli upisali desetu pobedu na Jadranu!

KAMPACOVE ČAROLIJE NA DEBIJU PRED "DELIJAMA": Zvezda dodala gas i PREGAZILA Čačane u Pioniru! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 86:57. Meč 12. kola Admiralbet ABA lige obeležio je debi argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca u crveno-belom dresu, koji je već oduševio "Delije" sa nekoliko maestralnih poteza.

 

 

Branilac "prstena" je niz nepobedivosti u regionalnom takmičenju od dolaska Duška Ivanovića produžila zahvaljujući sjajnoj igri u trećoj četvrtini. Domaćin je taj deo utakmice priveo kraju serijom od 17:1, čime je slomio otpor gostiju iz Čačka.

Borac je odigrao kvalitetno prvo poluvreme, na veliki odmor su otišli sa svega osam poena minusa (45:37), ali je tokom drugih 20 minuta igre na terenu postojao samo jedan tim.

Pobednički sastav je pedvodio Dobrić sa 15 poena, a Bentil i Petrušev su dodali po 13. Debitant je duel okončao sa 11 koševa, uz tri skoka i pet asistencija, a u redovima tima iz dvorane "kraj Morave" istakao se Hejl sa 17 poena.

 

Utakmici je prisustvovalo oko 4.500 gledalaca.

Zvezda sada ima učinak od 10-1, a naredni duel je očekuje u petak 30. decembra, kada u Beograd stiže Barselona.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading