IVANOVIĆ PRED BORAC: Igraju bolje nakon promene trenera, moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno

Autor:

Sport

24.12.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih oprezan pred naredni duel.

IVANOVIĆ PRED BORAC: Igraju bolje nakon promene trenera, moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 14.30 časova dočekuju ekipu Borca iz Čačka u utakmici 12. kola AdmiralBet ABA lige.

Pred taj meč je svoja očekivanja izneo strateg crveno-belih Duško Ivanović.

- Borac dolazi iz grada košarke i gledajući sve navedeno, moraćemo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno - izjavio je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Nastavio je u istom ritmu.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra bolje nakon promene trenera. Domaći igrači su vrlo iskusni, imaju dvojicu stranaca koji diktiraju tempo igre svog tima - izjavio je trener crveno-belih.

Košarkaš tima sa Malog Kalemegdana Ognjen Dobrić istakao je da njegova ekipa mora maksimalno ozbiljno pristupiti protivniku.

Republika

Foto: ABA liga

Ognjen Dobrić

- Borac je podigao formu, igraju bolje u poslednjih nekoliko kola, ekipa koja ima mnogo abaligaškog iskustva i dobre strance koji već poznaju ove parkete. Nemaju šta da izgube u Beogradu, a takve utakmice treba shvatiti maksimalno ozbiljno upravo iz tog razloga. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku pred završetak kalendarske godine - zaključio je Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading