DUEL PRAVIH, ISKRENIH PRIJATELJA: Partizan gostuje Igokei - Obradović izneo očekivanja pred meč!

Autor:

Sport

24.12.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl u Republici Srpskoj.

DUEL PRAVIH, ISKRENIH PRIJATELJA: Partizan gostuje Igokei - Obradović izneo očekivanja pred meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana gostuju sutra, od 18 časova i 30 minuta, ekipi Igokee, u meču 12. kola AdmiralBet ABA lige.

Nakon krize rezultata i serije poraza, crno-beli su ponovo u naletu, pošto su vezali tri trijumfa, od čega je poslednji stigao protiv Fenera u Istanbulu. Sada se vraćaju obavezama u prvenstvu, a utiske pred meč izneo je i Željko Obradović, trener Partizana.

- Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu - istakao je Obradović.

Foto: Starsport

Željko Obradović, trener Partizana

Nakon prvog meča u Evroligi posle povrede, Aleksa Avramović čeka šansu da upiše i prve ovosezonske minute u regionalnom šampionatu.

- Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo - poručio je Avramović.

Posle 11 odiranih kola, Partizan je prvi sa skorom od devet pobeda i dva poraza, ali uz meč više od drugoplasirane Zvezde, dok je Igokea na 8. poziciji sa pet pobeda i šest poraza.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading