OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ: Evo šta misli o tome što mu je bivša trudna sa kumom!

Autor:

Zabava

24.12.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Prpić prokomentarisao navode da mu je bivša žena trudna sa kumom

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ: Evo šta misli o tome što mu je bivša trudna sa kumom!

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario

Kao bomba odjeknula je vest da glumica Anđelka Prpić navodno čeka bebu s kumom svog bivšeg supruga Daria Prpića, koji ih je i venčao 2011. godine, a njen nekadašnji muž upućen je u novosti i oglasio se o tome.

Naime, Dario zna da njegova bivša supruga Anđelka s kojom ima sina, čeka bebu s njegovim najboljim drugom i nekadašnjim kumnom na venčanju:

- Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem - rekao je on.

Republika

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Dario Prpić i Anđelka, dok su bili u braku

 

I dok je on potvrdio da je saznao, Anđelka nije bila raspoložena da komentariše i informaciju o trudnoći je nazvala glupošću:

- Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti - rekla je Anđelka.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dario Prpić i Anđelka, slika sa venčanja

Inače, muškarac s kojim Anđelka čeka bebu je izvesni M. Ž. s kojim se Dario zna još od srednje škole, što je iznenadilo njihove zajedničke prijatelje.

Navodno, M. Ž. je zbog Anđelke ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se odigrao u martu ove godine, a pretpostavlja se da su od tada on i glumica zajedno. Da su se družili i ranije, svedoče fotografije na glumicinom Instagramu, a čak su i zajedno proslavili njen rođendan 25. oktobra.

Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svet donela naslednika sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su doneli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se venčali 2011. godine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading