KAMPACO - TO JE PLATA! Možda samo Mirotić ima veću...

Autor:

Sport

22.12.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika bura oko Argentinca.

KAMPACO - TO JE PLATA! Možda samo Mirotić ima veću...

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Poput bombe odjeknula je vest da je Argentinac Fakundo Kampaco pojačao Crvenu zvezdu, a dolazak Argentinca u srpsku prestonicu prokomentarisao je trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

Strateg koji se proslavio na klupi Primorske je izjavio da je "Gaučos" postao najplaćeniji igrač Evrope posle krilnog centra Barselone Nikole Mirotića.

Neverovatno. To su budžeti na nivou top 10, 12 ekipa. Kampaco, to je plata… Ne znam, možda samo Nikola Mirotić u Barseloni ima veću od Kampaca. Mene kao košarkaškog radnika to veseli, da dolaze bolji igrači na naše prostore, ali bih voleo da i mi imamo sredstva za takve igrače. U svakom slučaju, za srpsku košarku, klubove i navijače je to super, i mislim da Zvezda može mnogo sa ovom ekipom - reči su Golemca za "Nova.rs", koji je potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Potpis Kampaca velika stvar za srpsku košarku - Jurica Golemac

Duško ima veliko iskustvo, to je stari mačak koji zna sve. Njega ne možeš prevariti, njega ne možeš zeznuti. Svojom pojavom automatski dobija autoritet kod tih momaka. To su igrači koji su već zaradili mnogo i kojima je teško da se nametneš ako nemaš već neko ime i poštovanje. On je to odmah dobio i to se vidi na terenu. Moram reći i da kolega Vladimir Jovanović nije imao previše sreće. Težak raspored, Nedovića nije bilo, Vildoza je došao kasnije… Cenim izuzetno njegov rad, ali tako je u našem poslu, takve stvari se dešavaju - naglasio je Golemac

Podsetimo, Kampaco je sezonu počeo u Dalasu, a klubu sa Malog Kalemegdana parafirao je vernost na "1+1" godinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading