ZAVIST, PODLOST I LJUBOMORA! Hrvati BRUTALNO LAŽU o Kampacu i Zvezdi - BOLI ih srpska dominacija Jadranom!

Autor:

Sport

17.12.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalna "bomba" branioca "prstena" regionalnog takmičenja podigla veliku prašinu u komšiluku.

ZAVIST, PODLOST I LJUBOMORA! Hrvati BRUTALNO LAŽU o Kampacu i Zvezdi - BOLI ih srpska dominacija Jadranom!

Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda se nalazi u pregovorima sa argentinskim plejmejkerom Fakundom Kampacom, a taj posao kluba sa Malog Kalemegdana odjeknuo je i u Hrvatskoj.

Komšije na zavidan način pišu o angažmanu omalenog organizatora igre, pa "Index" donosi tendenciozan tekst pod naslovom "Crvena zvezda nadmašila ponudu Reala i dovodi NBA plejmejkera", čiji sadržaj očigledno ne odgovara istini.

Naime, po rečima Nebojše Čovića, prvog čoveka crveno-belih, cifre koje su u opticaju oko Kampaca su višestruko niže od onih koje su procurele u javnost, a transfer još uvek nije finalizovan.

Republika

Foto: Printscreen/index.hr

Članak "Index-a" o Argentincu

 

Pisanje hrvatskih portala nadovezalo se na reči selektora "Kockastih" Aleksandra Petrovića, koji je na Tviteru napisao da je vreme da Večiti rivali napuste AdmiralBet ABA ligu zbog "prevelikih budžeta".

- Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige a da se Aba liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače - naveo je Aca Trica na popularnoj društvenoj mreži.

 

 

Da li će Kampaco zaista pojačati Zvezdu, videćemo narednih dana, a Hrvati nikako ne mogu da se pomire sa dominacijom Srba, prvenstveno Zvezde, regionalnom košarkom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading