ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI: Čović progovorio o Kampacu

Autor:

Sport

16.12.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije čekaju Argentinca kao ozebao sunce.

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI: Čović progovorio o Kampacu

Foto: Starsport

Glavna tema u košarkaškim krugovima danima već je eventualni dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu.

Sada je o tome pričao predsednik kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović.

Još ništa nije gotovo, radimo na tome. Kad bude završeno ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, nismo ni blizu. Luka (Vildoza) je izašao sa tom objavom na mrežama, a posle ga je podržao Neda, Nedović. To su njihove želje i to je lep momenat ako mislite o hemiji u ekipi, onda vam to govori i daje dodatni podstrek. A druga stvar je da sam gledao danas druge objave, sa pričama od 6,9 i sedam miliona evra. Ljudi odmah napraviše matematiku, odmah je tu država, ovo-ono... Prvo, oko tih cifara koje se pominju – ne znam kakva je to mašta? - rekao je prvi čovek crveno-belih gostujući u podkastu "Miljanov korner".

Nastavio je Čović u dahu.

Mogu da razumem špansku 'Marku', ona je patriotski naklonjena Realu. Čini se da Reala boli. Mi smo bili jasni u našoj ponudi u skladu s našim određenim mogućnostima. Treba sabrati celu sezonu, proceniti trenutne finansijske mogućnosti i procenili smo da to u ovom trenutku možda možemo da napravimo i da priuštimo. Opet, još ništa nismo završili - istakao je Čović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nebojša Čović

- Nemamo šta da krijemo, ako uzmete da je ta cifra od sedam miliona koliko se priča, onda su promašili četiri puta, a možda i više. Obeštećenje od 2,6 miliona nije tačno, jer je obeštećenje od 2,1 milion i ne plaćamo mi. Ali da ne analiziramo sad mi te stvari. To su cifre dogovorene prilikom odlaska Kampaca u NBA. Tu je već nešto pokriveno i koliko znam Kampaco je predložio da Real to oprosti da bi on nastupao za Real, ali oni to nisu pristali. Ponavljam, to nije naša obaveza.

Na kraju je poentirao.

Razumem da svi žure i da je to vest i drago mi je. Ne samo u Srbiji, u celoj Evropi se priča o Zvezdi i o eventualnom dolasku Kampaca. Radimo na tome, to nije završeno i ne mogu da pričam dok se ne završi. Još ima detalja da prođemo, kada to prođemo, pa ćemo videti - podvukao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading