OGLASIO SE KAMPACOV AGENT: Poznata sudbina ARGENTINSKE ZVEZDE?

Autor:

Sport

16.12.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Luke Vildoze i Nemanje Nedovića, oglasio se i agent argentinskog plejmejkera.

OGLASIO SE KAMPACOV AGENT: Poznata sudbina ARGENTINSKE ZVEZDE?

Foto: Instagram.com/lucavildoza/printscreen

Kampaco i Vildoza

Kao bomba je odjeknula vest pre nekih desetak dana da je Fakundo Kampaco, argentinski plejmejker, blizu dresa Crvene zvezde.

A sada, pitanje potpisa "Fakua" za crveno-bele je, čini se, samo pitanje trenutka. Iako je Crvena zvezda sinć poražena od Armanija u 14. kolu Evrolige, navijači kluba sa Malog Kalemegdana su svakako imali razloga sinoć za slavlje, nakon što je Luka Vildoza objavio sliku sa svojim saigračem iz reprezentacije, i to u dresu Crvene zvezde.

Samo nekoliko minuta kasnije, oglasio se i Nemanja Nedović, koji je samo jednim emotikonom na svom Tviter profilu najavio detonaciju u Beogradu. Sada, posle objave Kampacovog agenta, čini se da su do dogovora ostale samo formalnosti.

- Beograd. Uživanje u košarci sa najboljima u poslu -  napisao je David Karo Funes, direktor košarkaške agencije Oktagon za Evropu, i u objavi je označio saradnike Klaudija Vilanuevu, Davora Ristovića i Marka Jelića.

Samo prisustvo njegov agenta je jasan znak da je do potpisivanja ugovora ostalo još jako malo, ali će navijači Crvene zvezde izgleda morati još malo da se strpe.

Inače, posle poraza od ekipe Armanija iz Milana, Crvena zvezda se nalazi na deobi devetog mesta u Evroligi, sa skorom od po sedam pobeda i poraza, koliko ima i litvanski Žalgiris.

U narednom kolu, Zvezdu očekuje jedan od najtežih mečeva u sezoni, pošto će u četvrtak gostovati u Pireju, ekipi Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Sultan daje

16.12.2022 10:44

Svi se oglasise samo BLAGAJNIK cuti.

Dali se tako novac pere

16.12.2022 10:47

,,NOVINARCICI" ne pitaju ciji je to novac I odakle. Vazno da se ulaze u PETOKRAKU ! Svi cute !