EKSKLUZIVNO VILDOZA PRED POLUFINALE MUNDIJALA S HRVATIMA: Mesi, lideru, sledi te cela Argentina!

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

13.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujem plasman u finale i titulu, euforičan sam, kao i svi moji sunarodnici, poručuje plejmejker iz Crvene zvezde.

EKSKLUZIVNO VILDOZA PRED POLUFINALE MUNDIJALA S HRVATIMA: Mesi, lideru, sledi te cela Argentina!

Foto: Nikola Mutić

Luka Vildoza

Duel Argentine i Hrvatske večeras (20.00, RTS 1, Arena sport premium 1) biće prava poslastica za sve ljubitelje fudbala, a u njoj će uživati i za sunarodnike navijati Luka Vildoza, košarkaš Crvene zvezde.

Sve oči biće uprte u stadion Lusail i prvi polufinalni duel na Svetskom prvenstvu, na kojem će Lionel Mesi i družina pokušati da se osvete našim komšijama za eliminaciju od pre četiri godine u Rusiji, ali i da se za korak približe Zlatnoj boginji, koju je Argentina osvajala u dva navrata. Poslednji put 1986! "Gaučosi" su plasman među četiri najbolje ekipe u Kataru izborili trijmfom nad Holandijom posle penala sa 4:3, dok su Hrvati na isti način savladali Brazil (4:2), jednog od glavnih favorita za tron.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Luka Vildoza u dresu Argentine

Argentincima podrška stiže i iz Beograda, od njihovog sunarodnika košarkaša Luke Vildoze, koji ove sezone nosi dres Crvene zvezde.

- Očekujem veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Verujem u svoj tim i nadam se plasmanu u finale i borbi za titulu. Lionel Mesi je pravi kapiten i lider tima, svi ga sledimo. Uveren sam da možemo da ih savladamo. Naravno, ništa neće ići lako, ipak je ovo polufinale Svetskog prvenstva. Argentinac sam i s velikim nestrpljenjem očekujem duel, kod mene vlada euforija, kao i kod svih mojih sunarodnika - poručuje u ekskluzivnom razgovoru za Republiku Vildoza, koji neće moći da gleda celu utakmicu jer ga očekuje duel sa Žalgirisom u Evroligi.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Luka Vildoza

Izabranici Zlatka Dalića su drugi put uzastopno stigli do same završnice na Svetskom prvenstvu. "Kockasti" su na Mundijalu u Rusiji 2018. bili poraženi u velikom finalu od Francuske sa 4:2, a plejmejker Zvezde imao je samo reči hvale za Hrvate.

- Hrvatska ima dobru ekipu, posebno bih istakao Luku Modrića, koji je stvarno vrhunski igrač. Totalno neki drugi nivo. On je vođa tima i doveo ih je do polufinala. Napravili su veliki uspeh savladavši Brazil, svaka im čast na tome. Takođe i njihov golman Livaković je pokazao veliki kvalitet - zaključio je Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading