ARGENTINSKI FUDBALER UVEREN U TRIJUMF GAUČOSA! Ibanjez: Mesi će odlučiti duel!

Autor: M.S.

Sport

12.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde, koji sad nosi dres Grafičara, Luis Ibanjez istakao je da mu neće biti lako na duelu Argentine i Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva.

ARGENTINSKI FUDBALER UVEREN U TRIJUMF GAUČOSA! Ibanjez: Mesi će odlučiti duel!

Foto: Milan Kostić

Posebno jer je Ibanjez rođen u Buenos Ajresu, ali preko supruge Mateje ima i hrvatski pasoš.

- Igramo protiv moje druge države i čudan je osećaj. Naravno da će da bude veoma teško jer je Hrvatska pokazala da je jedna veoma ozbiljna ekipa, koja je u ovom trenutku među najboljima na svetu! Polufinale je u pitanju, nema popravnog, očekujem tvrdu utakmicu s mnogo duela. Mislim da će da presude pojedinačni kvalitet i trenutna inspiracija. Oba tima imaju mnogo dobrih igrača, verujem da je Mesi taj koji će da bude odlučujući faktor na utakmici. Iskreno se nadam pobedi Argentine, ali ukoliko trijumfuje Hrvatska, neće da mi bude žao - kazao je Ibanjez.

On je istakao da će i njegovi naslednici navijati za Argentinu.

- Drago mi je što i moji sinovi vole fudbal, često zajedno gledamo utakmice. Sigurno da su i oni sada u nekoj euforiji jer podjednako vole i Argentinu i Hrvatsku, koja je njihova druga domovina. Ipak, oni posebno vole Mesija i svim srcem će da navijaju za Argentinu - rekao je Ibanjez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading