ZA TANGO JE POTREBNO DVOJE: Kampaco prvom izjavom otkad je stigao u Zvezdu raspalio maštu Delija

Autor:

Sport

19.12.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac odradio prvi trening sa crveno-belima.

ZA TANGO JE POTREBNO DVOJE: Kampaco prvom izjavom otkad je stigao u Zvezdu raspalio maštu Delija

Foto: KK Crvena zvezda

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco novi je igrač Crvene zvezde, a prema njegovim rečima ne može da dočeka da zaigra pred Delijama.

- Sa nestrpljenjem isčekujem da zaigram ovde i upoznam navijače. Jako mi je drago što sam ovde. Nisam se dvoumio kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde. Počeo sam da pretražujem snimke utakmica, navijača, kako igra Luka (Vildoza), ma ceo tim. Jedva čekam da zaigram - rekao je Argentinac za zvanični Jutjub kanal kluba, uoči prvog treninga sa novim saigračima.

Za tango je potrebno dvoje

- Video sam argentinske zastave i da su navijači na utakmici skandirali "Argentina, Argentina". To je stvarno nešto nesvakidašnje i jedva čekam da zaigram u tandemu sa Lukom i ostalim saigračima - poručio je Kampaco.

Tim sa Malog Kalemegdana će u četvrtak gostovati Olimpijakosu u Evroligi, a potom u nedelju dočekuju Borac iz Čačka u okviru AdmiralBet ABA lige, pa se Kampacov debi očekuje na nekoj od te dve utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading