DONČIĆ SE NUDI ZVEZDI? Superstar oduševljen crveno-belima, Luka na Instagramu ZAPALIO DELIJE (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac presrećan.

DONČIĆ SE NUDI ZVEZDI? Superstar oduševljen crveno-belima, Luka na Instagramu ZAPALIO DELIJE (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić, KK Dalas Maveriks

Košarkaški klub Crvena zvezda danas je potvrdio da je u svoje redove doveo argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca. 

 

 

Iskusni 31-godišnji bek rodom iz Kordobe potpisao je ugovor do kraja takmičarske sezone 2023/24, i predstavljaće ogromno pojačanje za ekipu Crvene zvezde. Prema pojedinim navodima, Argentinac će do kraja sezone biti plaćen 1,8 miliona evra, a tokom naredne dva i po miliona, ali je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović rekao da je ta suma daleko manja.

Nema sumnje da je omaleni Kampaco najveće ime koje je stiglo na naše prostore, a pored euforije navijača i mnogobrojnih poruka dobrodošlice oglasio se i Luka Dončić.

Superstar Dalasa nikada nije krio svoje simpatije ka Crvenoj zvezde, te nije krio uzbuđenje povodom ozvaničenja saradnje Fakunda i aktuelnog šampiona ABA lige. Naime, slovenački reprezentativac objavio je na svom Instagram profilu sliku Argentinca u crveno-belom dresu.

Republika

Foto: Instagram printsceen/lukadoncic/

Objava Luke Dončića

Za sada se ne zna kada bi Kampaco mogao da debituje za novi tim, pošto Zvezda ima zabranu registrovanja novih igrača u Evroligi. Crveno-beli narednu utakmicu igraju u četvrtak, kada gostuju Olimpijakosu u okviru 15. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading