OSKRNAVLJEN GROB UOČI SAHRANE MARININOG SINA: Na spomeniku polomljena ikona, a Laću čeka BELA RUŽA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna slika na Novom groblju.

OSKRNAVLJEN GROB UOČI SAHRANE MARININOG SINA: Na spomeniku polomljena ikona, a Laću čeka BELA RUŽA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Ata images

Ekipa Republika dan uoči Laćine sahrane zatekla je oskrnavljen grob u kom su sahranjeni njegova majka Marina i brat Miloš jer je na spomeniku stajala polomljena ikona Bogorodice, dok je, pored veštačkog cveća, koje tu stoji odranije, položena i jedna sveža bela ruža.

 

Na Novom groblju, gde će Milan Radulović biti sahranjen pored brata i majke, još stoje i sveće koje nisu izgorele, kao i brojanica, koju je, očito, pred put u Izrael ostavio Laća, kada je na godišnjicu smrti starijeg brata 1. decembra obišao njegov i majčin grob.

Odranije je misterija ko je uopšte i ostavio ikonu Bogorodice i malog Isusa, koja simbolizuje ljubav majke prema detetu, na Marininom grobu, pa je još čudnije šta je sada navelo nekoga da je polomi u momentu kada joj je stradao i drugi sin.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Grobno mesto Marine Tucaković

 

Sveže ostavljena bela ruža, ali i nekoliko sveća koje nisu izgorele očito je neko ostavio u znak preranog odlaska mladog tekstopisca, a običaj je da se beli cvet i tokom sahrane baca za kovčegom preminulom i izgovara: "Tebi beli cvet, meni ceo svet".

Podsećanja radi, Milan Radulović tragično je preminuo u Tel Avivu, gde je pronađeno njegovo telo na ulici. Laćino telo stiglo je preko Turske u Srbiju u petak, a sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju u Beogradu, gde će porodica od 11.30 primati saučešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading