POZVAO BOGA U POMOĆ! Legendarni HRVAT opleo po Zvezdinim Argentincima!

Autor:

Sport

25.12.2022

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo svoje mišljenje.

POZVAO BOGA U POMOĆ! Legendarni HRVAT opleo po Zvezdinim Argentincima!

Foto: Starsport

Luka Vildoza, Fakundo Kampaco i Ben Bentil

Iskusni hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić vratio se prezhodne sezone u redove Splita. Plejmejker bogatog internacionalog iskustva je u razgovoru za "Germanijak" govorio o brojnim temama, a nezaobilazna su bila i najnovija dešavanja u ABA ligi.

Republika

Foto: Starsport

Roko Leni Ukić u dresu AEK-a

Poslednje u nizu je dolazak Fakunda Kampaca u redove Crvene zvezde, posle kojeg je i hrvatski selektor Aco Petrović istakao da bi crveno i crno-beli trebalo da se povuku iz ABA lige, jer se izdvajaju od konkurencije.

- Meni su smešne te priče. Dabogda došlo još šest Vildoza i Kampaca u ABA ligu, šta je loše u tome za naše igrače? Je li bolje igrati protiv Kampaca ili nekog igrača iz neke žnj ekipe. Ne vidim ništa loše u tom, uvek želite da igrate protiv najjačih. U krajnjoj liniji koliko Zadar ima pobeda i je li dobio Zvezdu? Može se, samo treba posložiti stvari kako treba, prestati plakati, tražiti alibije i početi dizati vrednost svog kluba, igrača i onda će se kroz smisleni rad rezultati videti - jasan je 38-godišnji plejmejker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading