TUKAO ME JE, A ONDA SAM JA ISPALA NASILNIK! Potresna ispovest Milanke: Deca me se stide jer sam bila u zatvoru

Autor:

Vesti

25.12.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanka Suparnič tvrdi da joj je naneta velika nepravda, da je neosnovano osuđena zbog čega je, kako navodi, ostala i bez četvoro dece.

TUKAO ME JE, A ONDA SAM JA ISPALA NASILNIK! Potresna ispovest Milanke: Deca me se stide jer sam bila u zatvoru

Foto: Printscreen TV Pink

Milanku je, kako ona tvrdi, bivši muž otpužio da je nasilnik i kriminalac. Oduzeo joj je četvoro dece kako bi dobio svu imovinu i socijalnu pomoć za sebe, a na kraju je ona završila na robiji tri meseca zbog, kako ona tvrdi, njegovih malverzacija.

- Bili smo 17 godina u braku. Iz tog braka se iz ljubavi rodilo četvoro dece. Kada kreću prvi problemi? Moj suprug nikada nije služio vojsku, oslobođen je sa psihopatskim crtama gde je zloupotrebio moj položaj jer sam ja tada radila na Vojnoj akademiji, ozbiljnoj firmi, imala sam sigurnu egzistenciju za sebe i decu. U to vreme je bilo zakon prema kome sam morala da ostavrim 15 godina efektivne službe u vojsci da bih stekla pravo na stan i neke druge benefite - započela je priču Milanka.

Milanka ističe da su se prvi problemi javili nakon što je rodila drugo dete.

- Posle drugog detata, suprug me udario u nos. To su bile teške telesne povrede i bivša svekrva mi je pretila da ću leteti na ulicu ako njen sin ode u zatvor. Nisam imala odstupnicu, majka mi je preminula 2002. godine i morala sam da trpim, da pravim balans da to dvoje dece, da ne budemo razvedeni, da se ne razvlačimo po socijalnim sužbama...On je povremeno radio, više nije radio nego što jeste. Sedeo je kući...- navodi Milanka.

Milanka ističe da je u brak ušla iz ljubavi kao i da su ona i njen bivši suprug funkcionisali normalno dok se nisu umešali njegovi roditelji u brak i njegova sestra.

Milanka je dodala da nakon toga rađa treće dete.

- Tada dolazi do izmena u njegovom ponašanju, postaje psihički nestabilan. I tada sam se obraćala socijalnim radicima, ali nije reagovano. Nakon toga rađam i četvrto dete, isto je pod teškim okolnostima. Zbog nasilja mu je pretio zatvor, posle drugog deteta. Mislila sam da će se popraviti, mlad je...U međuvremenu je našao drugu ženu - kaže ona.

Kada je četvrto detete napunilo dve godine, u igru ulazi njegova nova, bivša devojka.

- Nju je uslovljavao da ga uzme sa "paketom". To su naša deca, deca nisu predmet. Krio je da sa tom ženom čeka dete. Izašao je iz kuće, odneo je čak i moj porodični nakit - tvrdi Milanka.

Milanka je bila u zatvoru godinu dana, pa šest meseci.

- Nakačio mi je nasilje, da sam ga udarila, gde nije imao povrednu listu. Decu je koristio kao svedoke. Provukao je tu i njegovu sestru, da sam joj pretila. Nije snimao ono što on meni uradi. Imao je podršku Centra za socijalni rad. Decu je zloupotrebio, bila su mala. Nakon toga sam bila šest meseci u zatvoru za roditelje druge žene, koji su me optužili za nasilje - navodi ona i dodaje da su pokušali da je diskredituju i da su lažirane lekarske liste.

Milanka kaže da sada živi sa nevenčanim suprugom, dok su deca opet kod oca.

- Ispala sam nasilnik, a on koji jeste nasilnik radi u obezbeđenju - kaže žena koja tvrdi da joj je naneta velika nepravda.

Milanka navodi da je se deca stide jer je bila u zatvoru i pod stalnom su manipulacijom oca, od najranijih dana.

- Radila sam na crno, on je došao u tržni centar i rekao mi: Vidiš kako je lepo raditi kao obezbeđenje. A imala sam dobar posao na Vojnoj akademiji. Sada mi je zbog kazni onemogućeno da radim - ispričala je Milanka gostujući na Pink TV.

Milanka tvrdi da su deca zastrašivana od malena i bez obzira na godine.

- Kada dođem da donesem sinu poklon, on se okrene ka ocu i pita da li sme da me poljubi - dodala je ona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading