NEVEROVATNO! RUSKINJA NIJE PLATILA SRPKINJI ČIŠĆENJE STANA: Žena uredno obavila sve što je traženo, a sad joj Vlada ne odgovara na pozive i ne otvara vrata (FOTO)

Autor:

Vesti

25.12.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja je nakon čišćenja stana pokušala da naplati svoj novac, ali ono što joj je Ruskinja uradila je neverovatno.

NEVEROVATNO! RUSKINJA NIJE PLATILA SRPKINJI ČIŠĆENJE STANA: Žena uredno obavila sve što je traženo, a sad joj Vlada ne odgovara na pozive i ne otvara vrata (FOTO)

Foto: Shutterstock, Telegram/Printscreen

Ruskinja nije platila Srpkinji čišćenje stana

Jedna Ruskinja požalila se svojim sunarodnicima u Telegram grupi kako je druga Ruskinja ispala bahata jer nije platila ženi iz Srbije čišćenje stana koje je ova uredno obavila.

- Gospođa je tražila spremačicu i ja sam joj našla Srpkinju, sa kojom se dogovorila oko čišćenja. Kada je Srpkinja došla po novac, Ruskinja joj nije otvorila vrata i ne odgovara joj na pozive - stoji u poruci u Telegram grupi.

Posle molbe više članova Telegram kanala da pojasni situaciju koja im nije najjasnija, ona je rekla da je spojila Ruskinju Vladu sa svojom dugogodišnjom čistačicom - Srpkinjom, za koju kaže da je izuzetno pristojna.

Kako je dalje opisala, nema snimak, ali ima printskrinove dogovora u kojim se jasno navodi cena i detalji oko čišćenja - šta sve treba da se sredi i kojim danima.

- Žena je došla prvog dana, očistila stan i bilo joj je plaćeno. Tad su joj rekli da dolazi svakog dana, dogovorili su se o vremenu. Kad je devojka po dogovoru došla sutradan, rekli su joj i da raspakuje tj. sredi kofer, što je i uradila. Kad je došlo vreme da se plati, rekli su joj "Platićemo ti sutra".

Sutradan je došla po dogovoru.

Nisu joj otvorili vrata i rekli su joj da ode.

Tražila je novac za jučerašnji dan, na šta su joj rekli da nije ništa uradila i da neće da je plate.

Žena je zapretila da će sve prijaviti i da to nije u redu. A onda su joj objasnili da je novac čeka na recepciji, odnosno u ulazu zgrade, iako tamo nije bio.

Ne znam kako da je ubacim u crnu listu (članovi grupe imaju crnu listu nekorektnih ljudi i organizacija), gospođa Ruskinja se zove Vlada, ali ovo je bezobrazluk i nije u redu - jasna je Ruskinja, pa je ostavila direktan link ka kontaktu sa punim imenom i prezimenom sunarodnice-neplatiše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading