BRAJAN MOLIO SUDIJU DA GA PUSTI DA IDE NA SVADBU U MEKSIKO! Da li je konačno rešena misterija pasoša u kući Volšovih?

Autor:

Hronika

21.01.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš (47) optužen je da je ubio svoju tridesetdevetogodišnju suprugu Anu, a potom joj raskomadao telo.

BRAJAN MOLIO SUDIJU DA GA PUSTI DA IDE NA SVADBU U MEKSIKO! Da li je konačno rešena misterija pasoša u kući Volšovih?

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Policija je u njihovoj porodičnoj kući pronašla spremne pasoše, što ostavlja mogućnost da je Brajan, neposredno nakon nestanka Ane Volš, bio spreman da pobegne iz zemlje, i to upravo u Meksiko.

Brajanu je ukinut pritvor i uvedena mera elektronskog nadzora zbog sumnje da je na internetu prodao dve lažne slike Endija Vorhola za vrtoglavih 80.000 dolara, a on je na suđenju molio da mu se dozvoli da putuje.

U molbi koju je sastavio njegov advokat piše da želi da prisustvuje venčanju "veoma važnog poslovnog kontakta" u Meksiku.

Sud je odbio ovu molbu zbog velikog rizika da pobegne, budući da mu je u pretila zatvorska kazna od nekoliko godina zbog prevare.

Novinari koji se nalaze na licu mesta uspeli da kroz prozor snime dva pasoša u kući u Kohasetu na trpezarijskom stolu. Ne zna se čiji su tačno, ali se spekuliše da bi jedan mogao da bude Brajanov, a drugi Brajanove majke Dajane. Ona je u nekoliko navrata viđenja ispred njihove kuće.

Policija se nije oglašavala o ovim pasošima, ali je potvrdila da je Brajan, osim toga kako da prikrije zločin, na Guglu pretraživao koliko vremena treba da prođe od nestanka supružnika da bi nasledio imovinu, kako da se razvede, ali i u koju zemlju bi bilo najbolje da pobegne, odnosno koja zemlja nema sporazum o izručenju s SAD, prenosi Alo.

Podsetimo, Ana je nestala 1. januara ove godine, a nakon niza dokaza, njen muž je optužen za ubistvo. Telo Ane Volš još uvek nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading