UMESTO PROSLAVE ROĐENDANA SAHRANA DAVIDA U SOMBORU: Stao pored kolovoza da sačeka drugare i onda ga pokosio auto

Autor:

Hronika

16.01.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davidova tetka o detaljima stravične nesreće koja je potresla ceo Sombor.

UMESTO PROSLAVE ROĐENDANA SAHRANA DAVIDA U SOMBORU: Stao pored kolovoza da sačeka drugare i onda ga pokosio auto

Foto: Facebook

Tetka dečaka Davida, tragično nastradalog u Somboru, ispričala je za Republiku kako je došlo do nesreće, ali i dodala da je na istom mestu poginuo dečakov otac pre par godina:

-  Juče je bila nedelja, David je izašao sa drugarima da vozi bicikl. Kada su rešili da krenu kući, biciklo su je trebalo da vrate čoveku koji im ga je pozajmio, obližnjem komšiji. To se sve desilo na izlazu iz Sobora u smeru ka Bezdanu.

Kako je navela naša sagovornica, dečak je bezbedno prešao ulicu, ali nakon što je to učinio A.G. naleteo je automobilom "fiat panda" i usmrtio Davida:

- On je bezbedno prešao preko puta i stao van kolovoza da sačeka drugare koji su trebali da pređu put, ali pošto je bilo automobila deca sa suptotne strane čekala su da to učine. Odjednom se stvorio automobil koji je naleteo na Davida koji ga je usmrtio i ako je bio pored puta.

David je bio učenik sedmog razreda OŠ "Ivo Lola Ribar", vredan i veseo dečak, trebao je u februaru da proslavi svoj 14 rođendan.

- Voleo je druženje, život.. Radovao se svakom trenutku. Trebao je da napuni 14 godina 24. februara, ali umesto rođendana spremamo mu sahranu - kroz plač priča tetka tragično nastradalog mladića.

Da nesreća bude još veća na istom mestu gde je David poginuo, nesreću je imao i njegov otac, samo preko puta.

- I Davidov otac poginuo je na istom mestu samo preko puta.  Strašno, šta je sudbina - kaže za Republiku tetka nastradalog mladića.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zabrinuti

16.01.2023 16:57

Neka te anđeli čuvaju, siroto dete :-(