OVO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKA U SOMBORU: Pobegao sa mesta zločina, pa se predao policiji nakon pet sati! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.01.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola.

OVO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKA U SOMBORU: Pobegao sa mesta zločina, pa se predao policiji nakon pet sati! (FOTO)

Foto: Facebook

Andrej G. (24) iz Bezdana, kako se sumnja, pregazio je juče kolima D.M. (14) iz Sombora i pobegao sa lica mesta. Tragedija se dogodila oko 17 časova na Bezdanskom putu. Andrej G. nije ni pokušao da se zaustavi i pruži pomoć nesrećnom dečaku koji je gurao bicikl pored puta i koji je nakon sat vremena preminuo u Somborskoj bolnici, piše Blic.

- Nakon pet sati što je identifikovan utvrđena je alkoholemija. Uviđaj je uradilo Osnovno javno tužilaštvo, ali predmet će biti naš. Sutra će biti saslušan i mi ćemo predložiti pritvor - kažu u somborskom Višem javnom tužilaštvu za Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima Andrej G. imao 0.97 promila alkohola u krvi, a on je uhapšen nakon što se sam javio policiji.

Njemu je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu da je počinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi biti priveden nadležnom tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hmmmm

16.01.2023 22:35

Dobar savet advokata sa sinovima u kolima da se beži sa lica mesta.. Pa naravno kada su svi pijani ko letve bili....