BRAJAN VOLŠ ZBOG PSIHIČKIH PROBLEMA NAPUSTIO ŠKOLU: Oglasio se psihijatar uhapšenog muža nestale Ane Volš

Autor:

Hronika

11.01.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodični lekar porodice Volš otkrio detalje iz Brajanovog života.

BRAJAN VOLŠ ZBOG PSIHIČKIH PROBLEMA NAPUSTIO ŠKOLU: Oglasio se psihijatar uhapšenog muža nestale Ane Volš

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš je lečeni psihijatrijski bolesnik, to je otkrio njegov porodični lekar dr Titman za američke medije.

- Brajan se osećao zanemareno nevoljeno i emocionalno oštećeno jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovom rastrzanom bračnom odnosu - ispričao je Titman otkrivši da je zbog psihičkih problema, sada slobode lišeni muž nestale Ane Volš napustio i školu u jednom trenutku.


- Brajan  je poslat u internat na Roud Ajlendu, a zatim se upisao na Univerzitet Karnegi Melon u Pitsburgu u Pensilvaniji. Medutim, u drugoj godini Brajanovo mentalno zdravlje je nastavilo da se pogoršava, tako da je napustio školu i prijavio se u centar Ostin Rigs, psihijatrijsku stacionarnu ustanovu za lečenje koja je specijalizovana za psihijatrijske pacijente. Tamo je započeo svoju dugu bitku da prevazide svoju mentalnu bolest - ispričao je psihijatar.

Volš se borio sa depresijom, anksioznošču, koje su ga uz bes, prema oceni njegovog lekara onesposobljavali da normalno funkcioše, ali se nije izjasnio u kakvom je stanju bio poslednjih godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading