U NJEGA ISPALJENO ČAK PET HITACA IZ SAČMARICE! Evo u kakvom je stanju dečak (13) koji je upucan u lovu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je svestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara.

U NJEGA ISPALJENO ČAK PET HITACA IZ SAČMARICE! Evo u kakvom je stanju dečak (13) koji je upucan u lovu!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

- Trinaestogodišnjem dečaku iz Pirota koji je juče upucan u lovu urađena je torako - drenaža. Tokom večeri, neurohirurške povrede glave, sanirane su operativno i pacijent je trenutno hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju - kažu u UKC Niš.

Kako navode, on je trenutno je svestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara.

Podsetimo, dečak U.P. (13) iz Pirota, koga je otac poveo u lov, pogođen je juče iz lovačke puške, sačmarom. Kolima Hitne pomoći oko 14 časova dovezen je u pirotsku bolnicu, a kasnije je prebačen u UKC Niš.

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru potvrđeno je da je dečak primljen sa prostrelnom ranom u predelu butine i bedrene kosti, povredom glave, grudnog koša i abdomena, piše Telegraf.

- Nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostičkog CT u Pirotu dovezeno je u Urgentni centar UKC Niš. Dečak je svestan, orijentisan i komunikativan – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

S obzirom na dečakove povrede, ustanovljeno je da je na njega ispaljeno više hitaca, prema nezvaničnim informacijama čak pet i to iz sačmarice. Lovaca koji je ispalio hitac policija je uspela da identifikuje.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading