VLADA JE BIO ŽIV, A NJEGOVA ŽENA JE JAUKALA OD BOLOVA! Svedok strašne nesreće u Velikoj Ivanči: U potpunom smo šoku, tu šetaju i deca, stariji ljudi!

Autor:

Hronika

05.01.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja je otišla kući a Vladino telo je ostalo ovde. Svi su pokušali da mu pomognu, ali nažalost nije mu bilo pomoći, očevidac

VLADA JE BIO ŽIV, A NJEGOVA ŽENA JE JAUKALA OD BOLOVA! Svedok strašne nesreće u Velikoj Ivanči: U potpunom smo šoku, tu šetaju i deca, stariji ljudi!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Pixabay, YouTube/Printscreen

Zlativoje Timotijević iz sela Rogača očevidac je jezivog napada pasa u Velikoj Ivanči kako je objasnio Vladan je još bio živ kada je stigao dok je njegova supruga jaukala od bolova.

Timotijević kako je objasnio nije bio prisutan u trenutku napada ali je zatekao Vladana živog i njegovu suprugu pored njega.

- Ne znam šta se tačno dogodilo i koji su ih psi napali. Stigao sam oko 15 minuta kasnije Vladan je bio živ, a njegova supruga, koja je takođe bila izujedana jaukala je od bolova - kaže Timotijević i dodaje: 

- Vlada je nakon nekoliko minuta preminuo, došla je policija Hitna a i njiho sin valjda. Olja je otišla kući a Vladino telo je ostalo ovde. Svi su pokušali da mu pomognu, ali nažalost nije mu bilo pomoći - kaže naš sagovornik. 

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Vladan Radosavljević

Prema njegovim rečima ovako se nešto nikada nije desilo u njihovom kraju. 

- U potpunom sam šoku. Tuda šeta mnogo ljudi, stariji i mladi, deca... ovako se nešto nikada nije dogodilo. Ne znam ni sada šta se tačno desilo i čiji su psi, jer ih nisam video. Sumnjam da pripadaju ženi koja radi u inostranstvu i ona, navodno plaća ženi ovde da vodi računa o njima. Ona bi možda mogla da zna šta se tačno desilo i kako su psi završili na ulici - kaže Timotijević.

Kako je objasnio ne zna ni kako je uopšte došlo do napada.

- Možda je nesrećni Vlada, pokušao da pobegne od njih pa su ga sustigli. Video sam ga nekoliko sati pre toga. Ovde ima vikendicu, često je šetao šta se sad dogodilo uopšte mi nije jasno - kaže sagovornik za Informer.

S druge strane žena koja vodi računa o psima kaže da je pozvala komšinica. 

- On mi je rekla za napad, odmah sam došla. Nije mi jasno šta se dogodilo, ti psi nikada nisu nikog povredili. U dvorištu su majstori zidaju nešto, niko od njih nije imao problema sa njima. Čula sam i da su tu bili još neki psi, ali šta je istina utvrdiće policija - rekla je kratko žena koja vodi računa o psima. 

Inače, kako smo saznali psi pripadaju ženi koja radi u Francuskoj, dok je muškarac iz te porodice u zatvoru. U zatvoru je kako saznajemo A. S., a osuđen je, navodno, zbog krivičnog dela vezanog za narkotike

Policija i danas na mestu jezive tragedije obavlja uviđaj, a tragovi krvi svedoče o jezivoj tragediji, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading