PSI SU BILI NAUČENI DA KIDIŠU NA LJUDE! Direktor "Veterine" šokiran tragedijom na Kosmaju: Za svojih 10 godina nisam imao ovakav slučaj!

Autor:

Hronika

05.01.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Velikoj Ivanči je stradao analitičar Vladan Radosavljević.

PSI SU BILI NAUČENI DA KIDIŠU NA LJUDE! Direktor "Veterine" šokiran tragedijom na Kosmaju: Za svojih 10 godina nisam imao ovakav slučaj!

Foto: ST/Petar Divac, Pixabay, YouTube/Printscreen

- Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj - prvo je što je rekao za “Blic” Budimir Grbić, direktor JKP "Veterina Beograd", kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana Radosavljevića, poznatog medijskog analitičara i novinara, a koji je od posledica ujeda i preminuo.

- Radi se o vlasničkim psima, rase staford, mešanac staforda i pitbula, a treći pas je krupan mešanac - kaže za “Blic” Grbić

On ističe da su ovi psi bili naučeni da kidišu na ljude.

- Svi psi bili su jasno obeleženi, na svakoj ogrlici zakačena je metalna koskica sa imenom psa i dva broja telefona - oktriva Grbić i dodaje da će MUP utvrditi kakve su okolnosti bile pre nego što se dogodila nesreća.

Istakao je da su sva tri psa trenutno smeštena u "Veterini Beograda".

- Danas će biti pozvani brojevi telefona koji su ostavljeni na ogrlicama. Psi će biti tri nedelje najmanje u karantinu, dok sud ne donese odluku - kaže Grbić za "Blic".

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče u Velikoj Ivanči kada su tri psa napala Vladana Radosavljevica koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Takođe, psi su i njegovu suprugu teško povredili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading